tarik.dilber kullanıcısının son içeriği

1. tarik.dilber

89 Model Pajero Antalya Usta Yardım

Akdeniz sanayide dogan makina var hyundai servisi ama ustalarından biri eski temsa ustası ve pajeroyu biliyor. Firma da dürüst ve düzgün bir firma. Ben de Antalya dışından buraya 5 yıl önce taşındım. Tavsiye ile buraya gittim ve memnun kaldım. Hala servisi kullanıyorum. Hiç bir akrabalığım veya...
  2. tarik.dilber

Yardım 2005 3.2 Did Pajero İçin Mazot Ponpası 2.el Yada Sıfır

Sorun değil. Bende sizin mesajlarınız niye kesildi diye merak ediyordum. Aracınızla ilgili yeni mesajlarınızı bekliyorum. saygılarımla
  3. tarik.dilber

ben Antalya'dayım Belki hatırlarlar. ön bilya ve volan dislisi seti almıştım.
  4. tarik.dilber

0312 354 57 12 kaplanlar orada bekir bey, yunus bey var. Dürüst insanlar. ben daha önce aracıma (2004 pajero) bir kaç parça aldım. Hiç sorun yaşamadın. Ankara da çıkma satıyorlar. Umarım işinize yarar.
  5. tarik.dilber

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Merhaba, Öncelikle yanıtlar için teşekkür ederim. 4 yıldır Antalya'da yaşıyoruz. Malesef burası İstanbul gibi değil. Olanaklar ve ustalar sınırlı. Benim görüştüğüm iki tuning ustası da beynin sökülüp program yüklemesi yapılması gerektiğini...
  6. tarik.dilber

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Merhaba, bende 2004 model 4M41 Motor bir pajero var. 33 12,5 16 lastik taktım. biraz hantallaştı. Ataklığını arttırmak için yazılımla Gücünü arttırmak istedim. Ancak beyne direk giriş yok. Beyni söküp tekrar takmaları gerekiyormuş. İçime...
  7. tarik.dilber

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Cevaplar için teşekkür ederim. Yükseltmeyi nereden ve hangi maliyetle temin ettiniz acaba. Alt koruma sanayide mi yapılıyor yoksa hazırı mı satılıyor. Ayrıca sizin araçta bulunan lastiklerin ebadı nedir. Onlara 33 inch mi...
  8. tarik.dilber

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Merhaba, arb 5 inch yükseltmeyi nereden temin ettiniz acaba, fiyatı hususunda aydınlatabilir misiniz? -44 ofsetle 33-12.5-15 ebatta lastik Çamurluklarda herhangi bir kesme işlemi yapmadan sığar mı? konu hakkında yardımcı...
  9. tarik.dilber

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Merhaba araç güzel gözüküyor. Yaptıklarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz? kaç inch yükseltme var, lastik ebatı, kilitler hk. yapılanlar sonrası yol ve yol dışı sürüş izleniminiz. alt koruma yaptınızmı? merakla bekliyorum. iyi...
  10. tarik.dilber

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhaba telefon numaram 0533 214 60 18. Saygılarımla
  11. tarik.dilber

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye 2000 v6 benzin + lpg Manuel vites 2" kupa yukseltme 33 12.5 15 maxxis lastik 139.7 15 -44ofset jant Antalya Bankaci
  12. tarik.dilber

3.0 V6 Distribütör Kapağı Aranıyor :(

Ynt: 3.0 V6 Distribütör Kapağı Aranıyor :( Kapağın eskisini alıp mitsubishi yedek parçacısından aynısını bulabilirsiniz. Ayrıca Hyundai serviside yenisini getirtebilir. saygılarımla
  13. tarik.dilber

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA başka xl200 ü olan yok mu? acaba! 2-3 kişimiyiz ???
  14. tarik.dilber

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA takip
  15. tarik.dilber

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA takip :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız