Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akdeniz sanayide dogan makina var hyundai servisi ama ustalarından biri eski temsa ustası ve pajeroyu biliyor. Firma da dürüst ve düzgün bir firma. Ben de Antalya dışından buraya 5 yıl önce taşındım. Tavsiye ile buraya gittim ve memnun kaldım. Hala servisi kullanıyorum. Hiç bir akrabalığım veya...
0312 354 57 12 kaplanlar
orada bekir bey, yunus bey var. Dürüst insanlar. ben daha önce aracıma (2004 pajero) bir kaç parça aldım. Hiç sorun yaşamadın. Ankara da çıkma satıyorlar. Umarım işinize yarar.
Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?
Merhaba, Öncelikle yanıtlar için teşekkür ederim. 4 yıldır Antalya'da yaşıyoruz. Malesef burası İstanbul gibi değil. Olanaklar ve ustalar sınırlı. Benim görüştüğüm iki tuning ustası da beynin sökülüp program yüklemesi yapılması gerektiğini...
Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?
Merhaba, bende 2004 model 4M41 Motor bir pajero var. 33 12,5 16 lastik taktım. biraz hantallaştı. Ataklığını arttırmak için yazılımla Gücünü arttırmak istedim. Ancak beyne direk giriş yok. Beyni söküp tekrar takmaları gerekiyormuş. İçime...
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı
Cevaplar için teşekkür ederim.
Yükseltmeyi nereden ve hangi maliyetle temin ettiniz acaba.
Alt koruma sanayide mi yapılıyor yoksa hazırı mı satılıyor.
Ayrıca sizin araçta bulunan lastiklerin ebadı nedir. Onlara 33 inch mi...
Merhaba,
arb 5 inch yükseltmeyi nereden temin ettiniz acaba, fiyatı hususunda aydınlatabilir misiniz?
-44 ofsetle 33-12.5-15 ebatta lastik Çamurluklarda herhangi bir kesme işlemi yapmadan sığar mı?
konu hakkında yardımcı...
Merhaba araç güzel gözüküyor. Yaptıklarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz? kaç inch yükseltme var, lastik ebatı, kilitler hk.
yapılanlar sonrası yol ve yol dışı sürüş izleniminiz. alt koruma yaptınızmı? merakla bekliyorum.
iyi...