tasci kullanıcısının son içeriği

1. T

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Kimin umrunda ki ne olduğu, ha rezillik ha vezirlik, Bundan daha keyifli olan ne var ki hayatimizda, ofislerimizde oturup akşam beynimiz iğdiş olmuş halde eve giden bizler için ruya gibi. açık havada uyumanın verdiği o keyfi, çıtırdayan...
  2. T

25-26 eylül sorgun yaylası kamp

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp atlar
  3. T

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp yedik içtik
  4. T

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp kamp alanı 2
  5. T

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp kamp alanı
  6. T

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp Ay'ın göletl üzerinde ki yükselişi
  7. T

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp merhaba, tekrar. 25-26 eylül de bahsi geçen kampımızı tek çadır da olsak yaptık, gayet güzel (çok hafif soğuk bir esintili) hava, gölün üzerinden şu ana kadar gördüğüm en güzel ay doğuşlarından birisi vardı, göldeki yansıması inanılmazdı. gidişi de dönüşü...
  8. T

merhaba, daha çok yeni bir üyeyim, daha doğrusu forumu kullanmaya çok yeni başladım. 25-26 eylül tarihlerinde ankara sorgun yaylasına bir kamp yapmayı düşünüyorum. cumartesi günü saat 2 gibi yola çıkıp pazar akşama doğru dönüş olacak, kişisel bir etkinlik olmasına rağmen aynı tarihlerde aynı...
  9. T

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! benim zamanımda niye yoktu bu, kara yolu ile hindistana gitmek için 500 dolar bulana kadar canım çıkmışt (buldum ve de gittim, dönüşte iran sınırından geçince cebimizde sadece doğu beyazıta gidecek kadar paramız kalmıştı ama olsun gene de yetti...
  10. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, ben de taşçı, yeni oldu katılalı foruma ama fırsat bulup ta bişey yazamadım, ha yazamadım da ne oldu, birileri eksikliğini mi hissetti, sanmam, yazarsam da bişey olmayacak ama olsun ben gene yazayım. Aslında gezmek konusunda oldukça tecrübeli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri