tatar_32 kullanıcısının son içeriği

1. tatar_32

Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan hergün istisnasız bakıyorum yeni resimler varmı diye hastalık oldu ercan abi :)
  2. tatar_32

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan ben teşekkür ederim ercan bey müsade ederseniz aynısından bende yapmak isterim ? selam ve saygılarımla...
  3. tatar_32

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan abiler ellerinize sağlık on numara iş çıkarttınız hergün merakla takip ediyorum son durum nedir yeni foto lar yokmu ?
  4. tatar_32

2004 Grand Vitara

ilhan kardeşim teşekkür ederim ilginden dolayı fakat otomatik vites istemiyorum :-\
  5. tatar_32

2004 Grand Vitara

ilhan bey merhabalar aracın foto ları varsa görebilirmiyiz birde fiyat ne düşünüyorsunuz hayırlı günler...
  6. tatar_32

LAND ROVER AİLESİNE BİR YENİSİ DAHA

Ynt: LAND ROVER AİLESİNE BİR YENİSİ DAHA hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
  7. tatar_32

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur özay bey selamlar rica etsem banada yollarmısınız [ tatar_32@hotmail.com ] ıspartadan selam ve saygılar
  8. tatar_32

Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?

Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ? selamlar herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim fikrim 2. foto aracın ergonomisine dahaçok uyumsağlıyor ALLAH kaza bela vermesin inşallah. :)
  9. tatar_32

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva selamlar azminiz ve sabrınızdan dolayı tebrik ederim tamponlar tavan bagajı ve sis farları hakkında düşünceleriniz nedir acaba ALLAH kaza bela vermesin iyi çalışmalar. :)
  10. tatar_32

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) sonucu merakla bekliyoruz...
  11. tatar_32

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon tek kelime ile mükemmel olmuş benim düşüncem tek eksiği sanruf safari modeli gibi nasıl olurdu sizce Allah kaza bela vermesin gülegüle kullanın inşaallah ;)
  12. tatar_32

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme emeğinize sağlık 10 numara olmuş Allah kaza bela vermesin inşaallah
  13. tatar_32

Lada Niva PsChip Tuning +9hp / 100 km 6.8 yakıt tüketimi

Ynt: Lada Niva PsChip Tuning +9hp / 100 km 6.8 yakıt tüketimi heee tamam ben yine anlamadım... ??? :-\ ;D
  14. tatar_32

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk yapmayın gözünüzü seveyim hastalığımı iyice artırıyorsunuz rüyalarıma girer oldu netcez gari bu niva hastalığını deveriğ gari bi :D
  15. tatar_32

niva bu hale nasıl gelir ?

Ynt: niva bu hale nasıl gelir ? yavuz abi ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim saygılar selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri