Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mitsubishı Pajero pinin 1,8 GDI
Ayrıca ilan detayını dikkatli okuduysanız Aracın İnşaat şantiyesinde kullanıldığını yazdım. Araç asfalt yüzü görmemiş o yüzden alt takımları bakım istiyor.
Evet aracın 4 adet ateşleme bobini değişti tanesi 572 tl Sevisten sorup öğrene bilirsiniz. Ayrıca kalorifer tesisatı komple yapıldı silecek motorları değişti şarj dinamosu değişti. Bunun dışında şuan yapılması gereken masrafları alt takımlar takozlar vs.
Bana söylenen aracın uzun yıllar inşaat şantisesinde kullanıldığı yol yapmadığı şeklinde aracı alalı 3 gün oldu zaten.
masraf edilecek kısımları kupa takozları alt kısımdaki burçlar yürür motor temiz kazası yok. 4 x 4 sorunsuz çalışmakta.
Evet aracı şahin otomotivden 12000 TL ye aldım 3000 TL masraf ettim. telefonla ararsanız detaylı bilgi veririm. Şuan 1500 Tl yapılacak işi kaldı ben aracı toplayıp binmek için aldım ama bi çekim yazıldı o yüzden acil satmam gerekiyor.
Araç 2000 Model 55000 KM de Orjinal Aracın 1500 tl civarı masrafı vardır. Gelip görünüz araç paşında pazarlık yapılır değerinin çok altında veriyorum. Tüv muayenesi yenidir 2013 yılına kadar muayenesi vardır. Araç inşaat şantiyesinde kullanılmış dışarı çıkmamıştır. Belden aşağısı boyalıdır...
Ynt: 5 Bijon Off Road Jant Lastik
Mrb Aracım Chevrolet Blazer dir. Defendere uyup uymadığı konusunda herhangi bir bilgim yok. 5 bijon kontrol edin uyabilir.