tcborem kullanıcısının son içeriği

1. T

Ramazan Bayramı 01-08 Haziran 2019 Nemrut Ve Mardin Turu

Motokaravan ile İzmir den yola çıkarak Ramazan Bayramı 01-08 Haziran 2019 Nemrut ve Mardin turu düşünüyoruz. Kahta da bulunan kamp alanında konaklayarak bölgesel tur firmalar ile günlük turlara katılarak bölgeyi rehberler eştiğinde gezerek 3-4 gün sonunda sahilden İzmir e dönüş planlanmaktadır...
  2. T

Roma-napoli-sicilya

Ynt: Roma-napoli-sicilya tşk. etnaya çıktınızmı acaba, yada çıkılıyormu.
  3. T

Roma-napoli-sicilya

arkadaşlar bu güzelgahta yol yapan varmı. Arnavutluktan gemi ile geçerek devam etmeyi düşünüyorum.Görülmesi gereken yerler ve kamp alanları ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.11-ekim-2013 de yola çıkmayı düşünüyorum tşk.
  4. T

Yurtdışı Seyahatlerde Araç Yaşı

Ynt: Yurtdışı Seyahatlerde Araç Yaşı sizin gezeceğiniz yerlerde kamp yerleri çok bakımsız,ben 23 ğnde geldim 1.5 aydır geziyoruz danimarkadan başladık.tavsiyem isviçre alğleri ve avusturya hatta gidebilirseniz danimarka kıyıları muhteşem 20€ civarı kamp yerleri. internetten bakarsanız birde...
  5. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi konuyu biraz okudum.Ben 20 gün önce isviçreden kızımın israrıyla 150 € ya çift kat (arası laskle bağlı) çadır aldım.2 gün kamp yerinde kaldık.bir gece şiddetli yağmur yağdı.hiçbir problem yaşamadık.kaldığımız yerde karda vardı(alplerde)2 uyku tulumu ve 2 yatağı var isteyen...
  6. T

avrupa seyahat

Ynt: avrupa seyahat iyi akşamlar zamane4 , planladığınız avrupa seyahati gerçekleşecekmi acaba.Bu konuda yardım istiyorum yol planı gerekli 20 haziranda yola çıkacagım. yada araç ile giden arkadaşlardan yardım bekliyorum.tşk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri