Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm aksesuarları ile teslim edilecektir. Tripod adaptoru haric diger aparatlar kullanilmamistir, altında yapışkan etiketiyle duruyor..
Kamera 1 ay bu yaz tatilinde kullanılmış durumda ve hiç bir arızası yoktur. İstanbul içinde elden teslim edebilirim.
Kamera HD Video Çözünürlüğünde çekim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
ya bende pazar günü kartepeye gitme planları yapıodum ama pazara önemli bir işim çıktı. yıkıldım resmen :(
cumartesi işlerimi ayarlarsam gitmeyi düşünüorum..
fotograflar süper. keşke bende gelseymişim. mis gibi karda yanlamak varken gidip çamurlarda boşuna debelenmişiz :(
Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)
selamlar saygılar herkese :)
baran54 benim niyet kartepeydi aslında ama o tarafa giden kimseyi bulamadım. boş geçirecektim nerdeyse pazar gününü ama cumartesi akşam hasan abi tarafından gelen davetle son anda çıktı program...
kartepe tarafları olursa bende gelirim istanbuldan. uzak yerler dönüşte çok yoruyo. gecen hafta sülüklügöl dönüşüm baya sancılı olmuştu :) uyarsa öğlene kadar kararlaştıralım ona göre işlerimizi ayarlayalım. gelen gelmeyen bi ses versin? :)
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
sinan abi esas ben size ve geziyi düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. çok keyifli bir geziydi. devamını bekliyoruz.
levent bey çok gelmiş olsun. nerde başınıza geldi kaza? dönüş yolunda yer yer sağanak yağış vardı. bende baya...
Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)
Ben zaten erken gecicem gebzeye. İsyerimden malzemelerimi alip size katilicam. Gebze giselere 2 dakika mesafede olcam. Sabah ararim sizi gelirim bulundugunuz yere. Telefonum 0 532 5136842 gorusuruz.
Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10
Eyvallah abicim saol.
Bu haftasonu denemem lazim lastikleri ama hickimseden ses cikmiyo. Program yok gibi?
Hasan abi nerdeyiz pazar gunu? :)
Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10
yeterince vergi ödüyoruz zaten daha ne ödicez ki? ayda 800 tl yakıt tüketiyorum bunun 500 tl si vergi. yaklaşık 100 tl köprü otoban parası ödüyorum. 2.7 aracıma yılda 2000 tl motorlu taşıtlar vergisi ödüyorum. ayrıca bakımlarda kullanılan...
Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.
lastiklerimi tamamladım hatta ihtiyacı olana nerde bulabilecegini de söyleyebilirim.