tefeci kullanıcısının son içeriği

1. tefeci

GoPro HD HERO Outdoor Geniş Açı Kamera - Tüm aksesuarlarıyla

Tüm aksesuarları ile teslim edilecektir. Tripod adaptoru haric diger aparatlar kullanilmamistir, altında yapışkan etiketiyle duruyor.. Kamera 1 ay bu yaz tatilinde kullanılmış durumda ve hiç bir arızası yoktur. İstanbul içinde elden teslim edebilirim. Kamera HD Video Çözünürlüğünde çekim...
  2. tefeci

2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011)

Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011) Katılımcı Listesi : 1.Bircan YARICI Feroza SX Mt lastik 1 kişi 2.Müfit Ayaz Suzuki Grand Vitara 2 kişi 3.Zeki KARAÇAYLI Nissan Skystar Mt lastik 2 kişi 4.Hakan Doğrucan feroza sx Mt lastik 2 kişi 5.Serkan Şen Suzuki Grant vitara...
  3. tefeci

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya bende pazar günü kartepeye gitme planları yapıodum ama pazara önemli bir işim çıktı. yıkıldım resmen :( cumartesi işlerimi ayarlarsam gitmeyi düşünüorum..
  4. tefeci

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fotograflar süper. keşke bende gelseymişim. mis gibi karda yanlamak varken gidip çamurlarda boşuna debelenmişiz :(
  5. tefeci

Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010) selamlar saygılar herkese :) baran54 benim niyet kartepeydi aslında ama o tarafa giden kimseyi bulamadım. boş geçirecektim nerdeyse pazar gününü ama cumartesi akşam hasan abi tarafından gelen davetle son anda çıktı program...
  6. tefeci

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kartepe tarafları olursa bende gelirim istanbuldan. uzak yerler dönüşte çok yoruyo. gecen hafta sülüklügöl dönüşüm baya sancılı olmuştu :) uyarsa öğlene kadar kararlaştıralım ona göre işlerimizi ayarlayalım. gelen gelmeyen bi ses versin? :)
  7. tefeci

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) sinan abi esas ben size ve geziyi düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. çok keyifli bir geziydi. devamını bekliyoruz. levent bey çok gelmiş olsun. nerde başınıza geldi kaza? dönüş yolunda yer yer sağanak yağış vardı. bende baya...
  8. tefeci

Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) Ben zaten erken gecicem gebzeye. İsyerimden malzemelerimi alip size katilicam. Gebze giselere 2 dakika mesafede olcam. Sabah ararim sizi gelirim bulundugunuz yere. Telefonum 0 532 5136842 gorusuruz.
  9. tefeci

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) Ok sabah gorusmek uzere
  10. tefeci

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) ben de gelmeyi düşünüyorum. işlerimi ayarlamaya çalışıcam halledebilirsem eklerim kendimi birazdan listeye. istanbul göztepeden çıkıcam. gebzede işyerime ugricam araçtaki eksiklerimi tamamlayıp devam edicem yoluma...
  11. tefeci

Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10 Eyvallah abicim saol. Bu haftasonu denemem lazim lastikleri ama hickimseden ses cikmiyo. Program yok gibi? Hasan abi nerdeyiz pazar gunu? :)
  12. tefeci

Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10 yeterince vergi ödüyoruz zaten daha ne ödicez ki? ayda 800 tl yakıt tüketiyorum bunun 500 tl si vergi. yaklaşık 100 tl köprü otoban parası ödüyorum. 2.7 aracıma yılda 2000 tl motorlu taşıtlar vergisi ödüyorum. ayrıca bakımlarda kullanılan...
  13. tefeci

Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10 evet abi nedir bu hafta program?? bir kartepe gezisi vardı sanki.. yalan mı oldu? lastiklerimi tamamladım. kaç haftadır uyuyodu canavar uyandırma vakti geldi artık.
  14. tefeci

245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.

Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir. lastiklerimi tamamladım hatta ihtiyacı olana nerde bulabilecegini de söyleyebilirim.
  15. tefeci

Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey