Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Konuşacak çok şey var fakat ben kendimce önemli olanları yazacağım.
cuma gününden gittim oraya haliyle yağmur çamur vs. karşılaştım...Düşündüğüm ilk şey çadırımı kurmak sonra da ısınmak oldu.. çadırımı kurdum fakat...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)
Konvoy süper olur ama ben saat veremiyorum şuan çünkü her zmn olduğu gibi hazırlığımı son ana bıraktım :((
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)
arkadaşlar cuma günü (bugün) kısmet olursa Ankara'dan akşama doğru çıkmayı planlıyorum...
arabam var ve 5-6 kişilik boş yerim mevcut olcak...
yanınızda abartıya kaçmayacak şekilde eşyanız olacaksa ve gürültülü...
Ynt: 87 blazer bagaj camı açma motoru
şaşmaz da ve ivedikte aradım ama orjinal bulamadım. uydurma da olmuyor. motorun gücü yüksek ebadları ufak olması gerekiyormuş. herkes başka araçların motorlarını veriyor o zaman da motor yerine oturmuyor.(büyük geliyor)
87 model K5 Blazer ın bagaj camı açma motorunu bulamıyoruz. amerikadan getirtmeden önce burada sormak istedim.
Nereden temin edebiliriz acaba bilen var mı?