temmuzss kullanıcısının son içeriği

1. temmuzss

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Turan Abi; Hayırlı olsun, çok beğendim. Yine çok temiz iş çıkartmışsın. Yolun hep güzel yerlere, iyi insanlara çıkar umarım...
  2. temmuzss

Çok Konuşan Değil, Çok Gezenbilir :)

Ynt: Çok Konuşan Değil, Çok Gezenbilir :) heeee, bir de seleye dikkat etmediniz sanırım. bisiklet zinciriyle bağlanmış plaj havlusu. zuhahah
  3. temmuzss

Ynt: Çok Konuşan Değil, Çok Gezenbilir :) O zaman kızmıştım ama şimdi iyi ki bu tabelayı yapmışlar diyorum. Albümümün en nadide fotoğraflarından biri oldu :) sırt çantası için haklısınız ama gözlükten de anlaşılacağı gibi bisikletçi değilim. Evdekilere haber vermeden kaçarcasına çıkılmış bir...
  4. temmuzss

Bisikletle İstanbul - Antalya Turu Duyurusu (19-27 Eylül 2009)

gittik gezdik geldik http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=590 geziden fotoğraflara yukarıdaki adresten ulaşabilirsiniz
  5. temmuzss

Yine aştık dağları, dağları, dağları... 19 Eylül 2009 Arife günü yola çıktık. ilk gün hiçbirimiz hazırlıklı olmadığımız için kendimizi zorlamadan ilerliyoruz. hedefimizde Antalya var. ilk gün için İznik veya biraz daha ilerideki Yenişehir'de kalmayı planlıyoruz. Yalova'ya vapurla geçtikten...
  6. temmuzss

Ynt: Bisikletle İstanbul - Antalya Turu Duyurusu (19-27 Eylül 2009) teşekkürler. evet, ne sıkıntı yaşanırsa yaşansın, kaza bela olmadığı sürece güzel bir anı olarak hatırlanıcak, orası kesin. resim için merak etmeyin, nisan ayındaki turun fotoğraflarına şuradan bakabilirsiniz...
  7. temmuzss

Gökova Bisiklet Turu Duyurusu (8-11 Ekim 2009)

Ynt: Gökova Bisiklet Turu Duyurusu (8-11 Ekim 2009) istanbul'dan yola çıkıp antalya'ya gidiyoruz. ay sonu varmayı planlıyorum. duruma göre bekleyebilirsem belki ben de gelicem
  8. temmuzss

Cumartesi günü, yani 19 Eylül'de Yola çıkıyoruz. Feribotla Yalova'ya geçip, ilk gün İznik, Yenişehir veya Osmaneli'ne, ikinci gün Bozüyük'e, üçüncü gün Kütahya'ya, dördüncü gün Afyonkarahisar'a, beşinci gün Kızılören veya Dinar'a, altıncı gün Burdur veya Bucak'a, yedinci gün Bucak veya...
  9. temmuzss

Ynt: Çok Konuşan Değil, Çok Gezenbilir :) geziden fotoğrafları galeri bölümüne ekledim şu adresten bakabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=222
  10. temmuzss

Ynt: Çok Konuşan Değil, Çok Gezenbilir :) hahhahah sansüre hayır :D
  11. temmuzss

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772