tenir kullanıcısının son içeriği

1. tenir

Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015)

Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015) 01-Sedat Açıl 02-Hakan Özkaya 03-Fatma Dülger 04-Seval Duban 05-Taner YILDIRIM 06-Duygu YILDIRIM
  2. tenir

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? Sayın süvari 12 saate 100km ile çok iyimser hatta imkansız birşey söylemişsiniz. Bunun için ortalama 8.33 km/saat ile yürümeniz gerekir ki bu aslında yürüme değil koşma hızıdır. 12 saat boyunca bu tempoyu (molalarıda düşünürsek bu hız 10 km/saat den düşük...
  3. tenir

Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Şimdi kontrol ettim, benimki de 17 haneli.
  4. tenir

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Çadır katılımcılarına beni de ekleyin lütfen. Taner YILDIRIM (Tenir) Çok keyifli bir haftasonu olacağa benziyor.
  5. tenir

En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim?

Ynt: En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim? Sadri Alışık Yılmaz Güney Cüneyt Arkın Şener Şen
  6. tenir

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba, Ben de almak istiyorum fakat daha önce t-shirtleri görmediğim için beden konusunda şüphelerim var. Bedenim markaya ve modele göre M-XXL arasında değişebiliyor. Bu konuda fikir verebilecek olanınız varsa sevinirim . Ya da istanbul'da...
  7. tenir

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 16 Ağustos Aslan
  8. tenir

1996 Vitara 5 kapı Yükseltme

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Teşekkürler
  9. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Hayır get eklemek dışında birşey yapılmadı. Ama uzatma ihtiyacı olacak sanırım çukur geçişlerinde arka taraf çok sert giriyor çukura.
  10. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Yükseltmeden önce aracın yüksekliği camurluğun en üst noktasında önde ve arkada 76cm idi. Yükseltmeden sonra önde 81cm arkada 80cm ölçtüm. Bu arada ön tarafın get yükseliği 2.2cm arka tarafınki 3.4cm. Bu da yükseltilmiş hali. (Maalesef heyecandan aracın düz...
  11. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Arka tarafınkiler takılıyor.
  12. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Önler tamam.
  13. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Ön tarafın getleri takılıyor.
  14. tenir

Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme Arac lifte kaldırıldı ve lastikleri söküldü.
  15. tenir

Merhabalar, 2 ay kadar önce aldığım 96 model Vitara aracımı arazide daha rahat kullanabilmek ve 235/75/15 MT lastikle sorunsuz kullanabilmek için bir miktar yükseltmeye karar verdim. Gezenbilir okumaya başlamadan önce bu konuda hiçbir fikrim yoktu. Bu nedenle burada teknik bilgi paylaşan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri