Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?
Sayın süvari 12 saate 100km ile çok iyimser hatta imkansız birşey söylemişsiniz. Bunun için ortalama 8.33 km/saat ile yürümeniz gerekir ki bu aslında yürüme değil koşma hızıdır. 12 saat boyunca bu tempoyu (molalarıda düşünürsek bu hız 10 km/saat den düşük...
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...
Merhaba,
Ben de almak istiyorum fakat daha önce t-shirtleri görmediğim için beden konusunda şüphelerim var. Bedenim markaya ve modele göre M-XXL arasında değişebiliyor. Bu konuda fikir verebilecek olanınız varsa sevinirim . Ya da istanbul'da...
Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme
Hayır get eklemek dışında birşey yapılmadı. Ama uzatma ihtiyacı olacak sanırım çukur geçişlerinde arka taraf çok sert giriyor çukura.
Ynt: 1996 Vitara 5 kapı Yükseltme
Yükseltmeden önce aracın yüksekliği camurluğun en üst noktasında önde ve arkada 76cm idi. Yükseltmeden sonra önde 81cm arkada 80cm ölçtüm. Bu arada ön tarafın get yükseliği 2.2cm arka tarafınki 3.4cm.
Bu da yükseltilmiş hali. (Maalesef heyecandan aracın düz...
Merhabalar,
2 ay kadar önce aldığım 96 model Vitara aracımı arazide daha rahat kullanabilmek ve 235/75/15 MT lastikle sorunsuz kullanabilmek için bir miktar yükseltmeye karar verdim. Gezenbilir okumaya başlamadan önce bu konuda hiçbir fikrim yoktu. Bu nedenle burada teknik bilgi paylaşan...