Teppka kullanıcısının son içeriği

1. T

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, oncelikle herkese Mutlu Bayramlar dilerim. Yeni karavan almayı/yaptırmayı düşünüyorum. Sahibinden araştırdım, sıfır motokaravan aşırı derecede seçenek yok. Imaj karavan firmayla ilgili memnun kalmayan müşteriden yorum okuduğum için değerlendiriyorum. Bursa da Viya...
  2. T

Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Esimin kardesi kendine Daihatsu Terios 1.5lt otomat aldi. Alir almaz onada Telefleks taktik. Arkadaslar sagolsunlar indirim yaptilar 2000 liraya mal oldu. Simdi yaklasik 6000km yaptim ve sorun yasamadim. Kista 14l/100km...
  3. T

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Merhabalar, gayet memnunum bir sorun yasamadim. LPG sistem kadar usta da onemli. Istanbulda cok Teleflex bayi vardi ancak sadece bir tane kaldi. Bence 5k 2011 GV 2.0l otomat, kista 14L/100km LPG yakiyordu simdi 13 litreye...
  4. T

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Arastirdim, Full LPG yi Argazdan aliyor ve piyasadan cocuklar Argaz LPGyi Rusyadan aldigini bildirdiler. Sorun LPG nin kirli olmasini. Yakit pisliklerinden olusan LPG sistem sorunlari Teleflex garanti kamsami disina birakiyor.
  5. T

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Kusura bakmayin ancak simdi cevaplayabildim. 40tl tank taktim, en fazla 38.5 litre alabiliyor. Montaj 2100tl taktitli tuttu arti ruhsata yazdirmasi. Bu arada Telefleksin katkili LPG ile sorun yok, daha once yanlis katilar...
  6. T

Ozgu Otomotiv - Michelin den jant/lastik almadan once

5k 2011 Grand Vitarami aldigimda jantlar degistirmeye dusundum. Hic bir bilgim yoktu ve keske yapmasaydim. Herneyse, Bostanciya gittim ve Ozgu - Micheline de begendigim jant gordum. Model cok guzel idi. Ozgu dedi ki sadece jant degil de lastik ta al biz de seniniki sayarak indirim yapacagiz...
  7. T

Çeki Demiri Suzuki Grand Vitara 1.6 2006 ve Sonrası.

Ynt: Çeki Demiri Suzuki Grand Vitara 1.6 2006 ve Sonrası. 5k 2011 Vitaraya uyar mı acaba?
  8. T

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Forumlarda yogun araştırmadan sonra 2011 5k 2l otomat Grand Vitarama Teleflex GFİ taktım, 2100tl mal oldu ve kesinlikle memnunum. Enjektor sesi duymuyorum ve henuz bir problem cikmadi :) Bagajım çok azalmasın diye 40litrelik yan...
  9. T

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Jant ve lastik aracımın orjinal halinde getirmeye karar verdim. 17' mı 16' mı jant alsam düşünerek 16' jant almaya karar verdim. Lastik yanağı 70 olsun, arabanın suspansyinu zaten oldukça sert. Lastik ise Continental Conti4x4Contact...
  10. T

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Valla ben 16' janta gececeğim, 235 lastik mı taksam düşünüyordum ancak lastikci 'orjinali bozma' dedi. Bende bu titremeden artık bıktım icin 225 sipariş ettim.
  11. T

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz 255 lastik 110-140 km/h arasında titreme yapmıyor mu?
  12. T

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Konfordan ziyade titreme rahatsiz ediyor. Jantcilar lastik genis oldugu icin sorun yasiyorsun diyorlar. 17' ten 18' gectigin icin titreme yapar diye servis bile demedi. Arabanin konforu duser tabii ancak sorunum titremedir. Bu lastik ve...
  13. T

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz 5kapı 2011 vitarama 18' jant aldım, 255 geniş lastik taktılar ha biri balans yapıyorum 100km/h uzerinden titreme bitmiyor. Servis diyor lastik geniş olduğu için ne yaparsan titrer. Fabrika ayarlara göre genişlik 225 olacak. Aynı problemle...
  14. T

Necvox DVA 9823HD Grand Vitara

Ynt: Necvox DVA 9823HD Grand Vitara 800x480 cozumluk ilk olarak kullandim, bu cozumluk desteklenmiyor diye hata mesaj verdi. avi, mp4, farkli kodeklar kullandim bu zocumluk maalesef gostiremiyor.
  15. T

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Nazar Muhammedov - Suzuki Grand Vitara 2.0l 2011, Istanbul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri