TheSword kullanıcısının son içeriği

1. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

Ynt: A.S.U.S. Pedal Grubu Gelmek İsteyen Herkesi Davet Ediyoruz! Sirkeci' den vapur ile Kadıköy' e geçerek, hiç kimseyi çok zorlamadan ortalama bir hızla seyrederek sahilden Pendik' e ulaşacağız. Bir Çok Plânımız Var! Şimdiden tanılaşım! Sizi de plânlarımız ve projelerimizde bize destek...
  2. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

Ynt: A.S.U.S. Pedal Grubu Grup Temmuz ayı içerisinde Edirne Turu yapmayı planlamakta hazırlıklar bugun başladı. Detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak.
  3. TheSword

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? olay tamamen budur ;) köpekle karşı karşıya kalındıgında iş sadece güç gösterisine bakıyor kim güçlü görünürse onun sesi ötekini bastırıyor.. karşılaşma sırasında durup sanki yerden taş almış gibi eğilip yine sanki taş atıyormuş gibi kolu sallamayla hayvan yine...
  4. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

Ynt: A.S.U.S. Pedal Grubu 4-5 Haziran'da yaptıgımız ikinci İznik Turumuzun fotograflarını paylaşıyorum Detaylı tur bilgilerini ve hakkımızda bilgilenmek isterseniz web adresimizi ziyaret edebilirsiniz; Web:www.asuspedalgrubu.com İletişim: info@asuspedalgrubu.com
  5. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

Ynt: A.S.U.S. Pedal Grubu 4-5 Haziran 2011 / 2 Gün 1 Gece 5 Kişi İznik Turu! Program; 4 Haziran Cumartesi günü sabah 08:30' da Yenikapı' dan feribotla Yalova' ya geçiyoruz. Yalova' da feribottan inerek ufak bir antrenman sürüşünden sonra İznik Gölü çevresini dolaşmak üzere yola koyuluyoruz...
  6. TheSword

Tour de France

Ynt: Tour de France faydalı bilgiler ve tour de france den renkli görüntüler :) teşekkurler konu için
  7. TheSword

Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu mükemmel bir tur olmus tebrik ederim .. ama keşke fotograflar biraz daha buyuk olsaydı ayrıntıları pek seçemedim :)
  8. TheSword

Bel ağrısı

Ynt: Bel ağrısı nette "bisiklet ergonomik ayarlar" diye arama yaparsanız şikayetçi oldugunuz konunun çözümü ile ilgili pek cok bilgi bulursunuz. buldugunuz bilgilere gore ayarlama yaptıgınız zaman vucut yine alışmakta biraz zorluk çekebilir 1 2 hafta kadar bel agrısı olabilir. ancak dogru...
  9. TheSword

Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

Ynt: Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları tebrikler Ulaş Bey mükemmel resimler
  10. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

10.07.2010 A.S.U.S. Pedal Grubu İznik Gölü Çevresi Turu 10.07.2010 A.S.U.S. Pedal Grubu İznik Gölü Çevresi Turu Değerli Arkadaşlar; 10.07.2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresi turu yapıyoruz Pazar günü feribot seferleri geç başladığından dolayı bu turumuz Cumartesi olacak. Sabah...
  11. TheSword

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos teşekkür ederim :) . Antalya'ya yolumuz düşerse tanışmayı çok isterim .
  12. TheSword

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos çok güzel fotograflar . arkadasınızada geçmiş olsun
  13. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

04.07.10 A.S.U.S. Pedal Grubu Kartepe Turu 04.07.10 A.S.U.S. Pedal Grubu Kartepe Turu 4 Temmuz 2010 Pazar günü sabahın erken saatlerinde Sakarya' ya geçiyoruz Haydarpaşa' dan trenle. Ardından tırmanışa başlıyoruz Avrupa ve Anadolu Yakası' nın kendine güvenen 16 kişilik grubuyla beraber...
  14. TheSword

A.S.U.S. Pedal Grubu

Selamlar A.S.U.S. Pedal Grubu'nun bir üyesi olarak grubumuzu forumda tanıtmak için bu konuyu açtım.Grubumuzun turlarında "kask" mecburidir.Turlarımız herkese açıktır isteyen katılabilir. A.S.U.S. Pedal Grubu™; Aziz Burhan Özkan, Selim Siliğ, Umut Yıldırım, Selim Leylak dörtlüsü tarafından...
  15. TheSword

Biraz Hayal Kurduk

Ynt: Biraz Hayal Kurduk tekrar slmlar biraz geç oldu ama :D ben buraya boyle bir konu actıgımı unuttum o nedenle :D yardımlar tavsiyeler için çok teşekkur ediyorum.yazın eger ayarlayabilirsek bu turu gerçekleştirecegiz bende bu arada 18 martta bisikletimle çanakkalede bulundum. okuldaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR