Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selma merhaba,
çok geçmiş olsun, annene acil şifalar diliyorum...
Bizde katılamıcaz bu haftasonundaki organizasyona sanırım bizim gibi geziden mahrum olanlara acir ve yakında bir organizasyon daha yaparlar diye düşünüyorum...
Site sakiinlerii!!!Sesim geliyor mu : )
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Evet Zerrincim Yıldırım Abiyle gayet iyi anlaştık, eski türk filmlerinden kalan müzik repertuarım hoşuna gitti... :)))Umarım diğer etkinliklerde de yine karşılaşırız :)
Solo şarkı söylemek konusunda Yıldırım Abi sayesinde bütün hevesimi almış bulunuyorum, çok keyifliydi :):)
Deryacım bu kamptada sanki Sedat muhlama yapacakmış gibi bişeyler duymuştuk ama...Hep başka baharlara kalıyor hevesimiz :)
Yaa..evet gerçekten kampta tuvalet fikri üstün bir hizmetti, özellikle bayanlar için.Düşünen ve bu fikrin hayata geçirilmesinde katkısı olan herkesin önünde saygıyla eğiliyorum :)))