Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 35" Lastik Sorunu En Acilinden Yardım :)
Onat kardeş sen bu lastikleri uygun fiyata nerden buldun banada yardım edersen sevinirim piyasa malum çok pahallı
Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri
+10000000000000 Size aynen katılıyorum bunun sonu yok yahu. Eskiden sesimi çıkarmazdım başkaları bir şey söyliyince olsun iyi yaptıkları şeylerde var derdim ama artık bukadarıda fazla. Sen barışçılca protesto yapan topluma biber gazı...
Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri
Ne vatana feda olsun yahu. Banane Suriyeden, kusurabakmayın arkadaşlar ben bu yazıları kimseyi kızdırmak için yazmıyorum. Böyle bir saçmalık olurmu. Sen kalkıcaksın başka bir ülkenin kendi iç politikasına müdahele ediceksin ve bunu bizim...
Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?
Ne vatana feda olsun yahu. Banane Suriyeden, kusurabakmayın arkadaşlar ben bu yazıları kimseyi kızdırmak için yazmıyorum. Böyle bir saçmalık olurmu. Sen kalkıcaksın başka bir ülkenin kendi iç politikasına müdahele ediceksin ve bunu bizim...
Ynt: Kapalı kasa yapma
Merhabalar kasapmurat ya üstad resimdeki araç seninmi çok güzel olmu bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum nasıl olur nerde yapılır bir bilgi verebilirmisiniz. Saygılar İlay Windus
Ynt: Defender'a Nissan BD30 Motor işleten?
göktuğ bey ben yeni tip torpido arıyorum sahibinden ilan numarasını sizden rica edebilirmiyim aceba saygılar.
Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!!
Bay25 bu ön konsolu sizmi yaptırdınız yoksa aldığınızda varmıydı. Siz yaptıysanız eğer sorun olmaz ise nekadara maal olduğunu ve nasıl yaptıgınızı söylemisiniz.
saygılar