Thracian kullanıcısının son içeriği

1. T

0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç)

Ynt: 0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç) Regal Raptor veya Hyosung GV 250 sana yeterli gelir...
  2. T

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. konuyla alakası pek yok ama ilk mesaja cevaben yazmak istedim. malesef ki ülkemiz böyle bir yer, arazi taşıtım olmasada trafik çevirmelerinde yaşadıklarımı yazmak istedim. Öncelikle polise ne ahkam kesiyorum, nede agam paşam çekiyorum. İşte şu...
  3. T

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek Garaj bölümünde toplanmasıyla ilgili topic mevcut mu acabba ?
  4. T

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender IV. yol, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-secim-otobusu-icin-ideal-bir-arac-52506220/detay ilandaki gibi bir midibüsü karavan yapabilirsiniz 4,5 metrelik karavandan daha büyük. bir çiftli yatak, bir ranza, bir duş, bir mutfak ve yatağa...
  5. T

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Öncelikle vw i çok beğendim ;D Anlattıklarınıza bakarak Ambulans 110 lukları tercih ederdim. Sebebi; Arkası SW modele göre daha geniş. Alırken daha temiz, az km li olan araçlar daha uygun fiyata. Diğer her yönden SW ile eşit, II. Yolda' Bütçeniz tam olarak ne...
  6. T

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Başından sonuna kadar okudum tüm postları. Araç çok güzel olmuş, tebrikler. Takip, Sayfaları okurken aklıma 2 soru geldi, Mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim. 1- Aracın bodysini şasiyle aynı boya getirmek mümkün mü? Amacım aracı bir nevi limuzin...
  7. T

Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım

Ynt: Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım Takip !!! Alan hakkında bilgi alabilirmiyiz. Ne kadarlık alanda ne kadarlık zorluk yada etaplar olacak ??? İstanbuldaki LR alanını başka bir organizasyon için gittiğimde görmüştüm. Etaplar hem zor değil, hemde doğal gelmedi gözüme...
  8. T

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Aracınız hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Bazen öyle alıcı-satıcı durumları yaşanıyor, geçmiş olsun. Bu arada otomobil kullanımını gözünüzde büyütmeyin. Özelliklede otomatikte dahada kolay.
  9. T

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Öncelikle merhaba, Başlığı ve neredeyse tüm cevapları okudum. Aklıma mesajları okumadanda okuduktan sonrada 'Land Rover Defender 110 SW' geldi. Nedeni; şuan ve bundan sonra duyacağınız ihtayaçlarınızı karşılacayak türde bir araç...
  10. T

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) Bilgi için öçok teşekürler, fotoğrafları bekliyoruz
  11. T

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) Hayırlı olsun projeniz, Ftoğrafları hem detaylar için yakından hemde geniş bakış için uzaktan çekip daha bol fotograf olursa çok güzel olur. Araçı ne için kullanmayı düşünüyorsunuz acaba , hafif off road, ağır off road, çiflik yada ormanlık alanda iş için falan mı ...
  12. T

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk off-road ne demek, gerçekten doğayla mücadele ne demek, şuana kadar gördüğüm en güzel konu. Bilgi amaçlı gelen araçların Marka - Model ve Ekipmanlarınıda yayınlarsanız çok sevinirim.
  13. T

1973 Dodge D 100

Ynt: 1973 Dodge D 100 Tebrikler çok güzel olmuş, Nikelaja çok düşkünmüşsünüz. Elinize sağlık.
  14. T

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Arkadaşla aynı mesajı yazacaktım. 1. sayfadan başladım, tüm sayfaları tüm resimleri tek tek inceledim ve sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Allah mutlulukla binmeyi nasıp etsin.
  15. T

Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım? 1- Vinç: Açıkçası bu araç için çok gerekli olacağını düşünmüyorum fakat Vinç genelde lazım olmayan fakat gereksinim duyulduğunda da hayati önem dahi arz eden bir şey. Yani şimdi olmasada ileride muhakkak. 2- RollBar. Yorumsuz 3- Kapalı kasa iç döşemesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri