Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 6000 Şehit Künyesi
görünce hemen çıplak gözle görmem gerek diye düşündüm. motorlarla bi rota da buraya çizmeli.. fotoğraflar için teşekkür ederim..
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
yorumladığınız için teşekkür ederim. aslında sizin gibi düşünüyorum ben de. hatta belki de sanat denilen şey o değil midir.."olan"a yorum katmak..biraz ışık biraz daha renk ve belki flu belki de biraz daha keskin hatlar.. cevdet ve tayfun beye tekrar teşekkürler..
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003
eğer eğirdir'e gelirseniz mutlaka sizlerle tanışmak isterim. kesinleştiği zaman yine yazışalım.. sizlere gezilecek yerler ve kamp alanları konusunda da yardımcı olabilirim eğer isterseniz.. gerçi hafta içi oluyo ama zaman yaratılır diye düşünüyorum...
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
cevdet bey..fotoğraflarınızın etkisine bayıldım. hepsi ayrı ayrı güzelliklerle dolu. lütfen yanlış anlamayın ama bişey sormak isterim. siz de bilirsiniz, kimilerine göre fotografçılığı"an"ı yakalama olarak görür ve onun büyüsünü bozmak istemezler, yani çekim sonrası...
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003
okurken çoooooook keyif aldım. anadolu insanı ve coğfafyası konusunda bir resital diyebilirim. inanın okurken o güzellikleri yaşamış gibi etkilendim. çok teşekkürler paylaşımınız için.. eğirdir'den sevgiler saygılar..
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk)
ben fotoğraflara bakarken yazıları okuken farkında olmadan sanki balıklı göle gittim geldim yol boyu. çok keyif aldım okurken. paylaşım için teşekkür ederim. bu arada o yeşil meyve (?) nedir merak ettim :)
Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum
hayırlı uğurlu olsun..kazasız sürüşler dilerim. bu makine sayesinde birçok doğa harikası yeri yeniden keşfedeceğine inanıyorum. gittiğin yerleri gördüklerini bizlerle paylaşman dileklerimle..
Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640
yol fotoğraflarına eklenen yorumlar..yolda yaşanan aksilikler..güzellikler vs. olunca sanki biz de o yolculuğa çıkmış gibi oluyoruz. yeni turlarda bol yazılı bol fotolu notlarınızı da görmek dileğiyle kazasız sürüşler dilerim. paylaşım için ayrıca...