timsah kullanıcısının son içeriği

1. timsah

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri gerçekten çok hoş olmuş.. çok ilginç siteler var tavsiye edilenler içinde. teşekkürler :)
  2. timsah

sizce türkiye turu en güzel hangi araçla yapılır

Ynt: sizce türkiye turu en güzel hangi araçla yapılır bence de motorsiklet
  3. timsah

6000 Şehit Künyesi

Ynt: 6000 Şehit Künyesi görünce hemen çıplak gözle görmem gerek diye düşündüm. motorlarla bi rota da buraya çizmeli.. fotoğraflar için teşekkür ederim..
  4. timsah

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 saygı bizden..
  5. timsah

Ağaç Oyma Sanatı

Ynt: Ağaç Oyma Sanatı bir kütük nasıl sanat eserine dönüşürün en güzel örneği..resmen aşık oldum.. muhteşem bi yetenek..
  6. timsah

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) yorumladığınız için teşekkür ederim. aslında sizin gibi düşünüyorum ben de. hatta belki de sanat denilen şey o değil midir.."olan"a yorum katmak..biraz ışık biraz daha renk ve belki flu belki de biraz daha keskin hatlar.. cevdet ve tayfun beye tekrar teşekkürler..
  7. timsah

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 eğer eğirdir'e gelirseniz mutlaka sizlerle tanışmak isterim. kesinleştiği zaman yine yazışalım.. sizlere gezilecek yerler ve kamp alanları konusunda da yardımcı olabilirim eğer isterseniz.. gerçi hafta içi oluyo ama zaman yaratılır diye düşünüyorum...
  8. timsah

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! nefis kareler..birçoğu insanı heyecanlandırıyor..tek kelimeyle harika!
  9. timsah

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) cevdet bey..fotoğraflarınızın etkisine bayıldım. hepsi ayrı ayrı güzelliklerle dolu. lütfen yanlış anlamayın ama bişey sormak isterim. siz de bilirsiniz, kimilerine göre fotografçılığı"an"ı yakalama olarak görür ve onun büyüsünü bozmak istemezler, yani çekim sonrası...
  10. timsah

Kaza Sonrası Kask Çıkarılması

Ynt: Kaza Sonrası Kask Çıkarılması bilgi için teşekkür ederim.. inşallah başımıza gelmez...
  11. timsah

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler çok hoş olmuş
  12. timsah

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 okurken çoooooook keyif aldım. anadolu insanı ve coğfafyası konusunda bir resital diyebilirim. inanın okurken o güzellikleri yaşamış gibi etkilendim. çok teşekkürler paylaşımınız için.. eğirdir'den sevgiler saygılar..
  13. timsah

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk)

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk) ben fotoğraflara bakarken yazıları okuken farkında olmadan sanki balıklı göle gittim geldim yol boyu. çok keyif aldım okurken. paylaşım için teşekkür ederim. bu arada o yeşil meyve (?) nedir merak ettim :)
  14. timsah

Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum hayırlı uğurlu olsun..kazasız sürüşler dilerim. bu makine sayesinde birçok doğa harikası yeri yeniden keşfedeceğine inanıyorum. gittiğin yerleri gördüklerini bizlerle paylaşman dileklerimle..
  15. timsah

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 yol fotoğraflarına eklenen yorumlar..yolda yaşanan aksilikler..güzellikler vs. olunca sanki biz de o yolculuğa çıkmış gibi oluyoruz. yeni turlarda bol yazılı bol fotolu notlarınızı da görmek dileğiyle kazasız sürüşler dilerim. paylaşım için ayrıca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR