timsak kullanıcısının son içeriği

1. T

Fotoğraf bloğu

Merhaba, Elimde biriken fotoğraf ile ilgili belgeleri PDF formatında toplayarak bu bloğa koydum. Akla gelebilecek her konuda bilgi, kitap, dergi var. Ayrıca sormak istediğiniz birşeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. http://fotografhakkindahersey.blogspot.com/
  2. T

Bu karavan ise, bizimkiler ne?

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Almaz olurmuyum hiç :)
  3. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? İkinci alternatif araç olarak bazı çekinceler ile ve abartılı olduğunu bilerek bu araç olabilir diyorum. Fikirlerinizin benim için önemli olduğunu tekrar etmekte fayda var. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=468.0
  4. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Malesef benim şans oyunlarında hiç bahtım açık değil. Mısırda tanımadığım bir amcanın vefat haberini almak ve ondan yüklüce bir mirasın kaldığını öğrenmek daha beklenilebilir gibi geliyor :)
  5. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Rakamın abartılı olduğunun farkındayım, ancak yapılan hesaplamalarda 8 saat gün ışığı aldığı ve alma açısının dik olduğu gibi kriterler var. Kış şartlarında ve 45 derece gibi bir açı ile ışık aldığını varsayarak biraz abartmakta fayda var gibi geldi. Tabiki...
  6. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? İlk alternatif araç bu olabilir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23314.0
  7. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Yok canım.
  8. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Bu gün yeni bir şey öğrendim "İlk trafiğe çıkışından itibaren 5 yıl geçmemiş araçların motokaravana dönüşümünde, %130 ÖTV vergisi ödemeniz gerekmektedir. O nedenle satın alacağınız motokaravanın ilk trafiğe çıkış tarihine dikkat etmelisiniz." Araç seçimini...
  9. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Tekrar merhaba Birkaç saptama yapmakta yarar görüyorum. Earthromer gibi bir araca sahip olmak istiyorum. Doğrudur. Bunun sebebi ilk önce yaz-kış yaşayabileceğim (belki ömrümün sonuna kadar ev olarak kullanabileceğim) bir ev-araca sahip olabilmek. Bu araç sıra...
  10. T

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Tabi ki yukarıda yazdıklarım biraz da espiri öğeleri taşıyor. Zaten çok param olsa bile sitede yazan fiyatları ödeyip ABD dan bu karavanları getirtmem mümkün değil. Umudumu yitirmek ve Allahtan ümidi kesmemek benim yapabileceğim şeyler değil. Eğer biz...
  11. T

Kendimi bildim bileli kampçılık yaparım. Benim kampçılık anlayışım çadır, uyku tulumu ve sırt çantası olduğu için hafif seyahat ederim. Daha doğrusu eder dim... Yaş kemale erince artık biraz da konfor aramaya başlıyor insan. Önce pansiyon denedim, olmadı. Motellere baktım sarmadı. Oteller ise...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri