tindersticks kullanıcısının son içeriği

1. tindersticks

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Arayabildiniz mi???
  2. tindersticks

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Zafer gerçek hayatta hocamıdır değil midir bilemem... Hocam içerisinde saygı barındıran bir hitap sözüdür... Karşısındakine seslenirken ''her ne kadar seni tanımasam da, yazdıklarından, tarzından, senden öğrenecek çok şeyim olduğunu...
  3. tindersticks

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Zafer Hocam diğer başlıktaki yazıyı görmemişim uyardığınız için teşekkürler.... Evdeki hesap çarşıya uymadı diye bir şey vardır... Bizim ki de o durum... Oysa bir düştü Defender, gerçekleştirdim... Bu da bana yeter.... 2 yıl alıncaya kadar, 2...
  4. tindersticks

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Benim de ilk aklıma gelen şey ciğer kedi ikilemiydi ama malesef sanırım birileri benden önce kullanmış....
  5. tindersticks

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Senin yanıtını o 55.000 liralık Defenderın sayfasında verdim... Senin gibi cahillerin (temel okuma yazma bilgisi buralarda yazılanları anlamaya yetmeyebilir) bu sayfalarda ne işi var onu da anlayamıyorum... Bu sitenin adı gezenbilir...
  6. tindersticks

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Eğer bir defenderı kafanıza göre, buna ben bineceğim diyerek topladıysanız harcanan paranın parasal karşılığını geri alma şansınız yoktur... Toplarken aldığınız keyifi ise kimse parayla pulla satın alamaz... Bir önceki mesajda biraz sert olmuş...
  7. tindersticks

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Malum sitede son halinin resimleri var.... Daha fazlasını zaten almayı düşünen kişi geldiğinde canlısını görecektir... O kadar resimden, ve bu yazılanlardan araç hakkında fikir sahibi olamıyorsa paşa paşa binecek Doğan slxine... Mantık örgünüzü...
  8. tindersticks

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Araç 20.000 TL zararına satılık....
  9. tindersticks

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir De Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim Başlıyor Işıklı fotoğraf isterük
  10. tindersticks

37 İnch Super Swamper Tsl

37/12.5 R17 Lastikler 1 yıllık. 5 adet istepnsi hiç kullanılmamış.... 2,5 cm diş derinliği.. Kullanıma bağlı izler mevcut... Jantlar 4 adet 17 inch 5x139,7 ( Tant genişliğine bakamıyorum ama sanırım 9-10 inch Lada, Suziki, Kia, Dodge modelleri ile uymlu) AT 35 inch BFG lastiğe geçileceği için...
  11. tindersticks

POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT

Ynt: POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT Jantlar duryorsa talibim ben...
  12. tindersticks

Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki?

Ynt: Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki? Araç 2 adet 3.3 bir adet 2.4 (2 çeker) motor seçeneğine sahip... Amerika pazarı için üretilmiş bir araç... 4 büyük japon üreticinin Sadece Amerika Pazarında kullanılmak üzere ürettiği modeller var... Malum Amerikalı büyük sever...
  13. tindersticks

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Kocaoğlan.....
  14. tindersticks

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Özür dileyerek düzeltiyorum... 200 TDi demişim 2.5 TD diyeceğim yerde.... 2,5 Düz dizel 68 hp (1984-1993) 2.5 TD 86 Hp (1986–1990) 200tdi 107 hp 300tdi 111 hp td5 122 hp 2.5 benzinli 83 hp 3.5 V8 Benzinli 134 Hp...
  15. tindersticks

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. 81 bg dediğinize göre aracın düz dizel olmaması lazım.... Sanırım 200 TDİdır onlar 86 BG. (1986 ile 1990 arası) Fabrika verisi 100 km de ortalama 11.4 lt... Tabi motorun yorgunluğu, geniş lastik vs.. gibi etkenler de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri