Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle bende 3 yıldan beri her yıl vize yaptırıyorum. Üstelik her yıl yeni uygulamalar istiyorlar . ilk yıl istemediklerini ikinciyıl istiyorlar yani geri vits lambası yanlara reflektörlü şerit lamba vs gibi.
Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)
Merhaba Karavancı dostlarım. Bende 2013 yılında 6.50*2.50 çift dingil Başoğlu karavan ile 5000 Km dolaştım. Aracım GLX-110 PS FORD CONNECT. Karavanın boş ağırlığı 1750 kg. Aracın boş ağırlığı 1650 kg. Karavana takriben 400 kg...
Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.
Az önce siteye girince öğrendim şok oldum. Bir süre beraber tırcılık yapmıştık Çok iyi bir dotumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.
Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri
Sayın CYGnet Ben daha 3 ay önce çekili karavan muayenesi yaptırdım. Muayeneye gitmeden önce neler istediklerini sordum bana Karavanın yanlarına sarı veya beyaz arkayada kırmızı reflektörlü şerit yapıştırmamı ve ayrıca sağ ve sol yanlara en az 2...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhabalar. Uzun zamandır sitenizdeyim bu siteyi Karavan almak için yaptığım araştırmalarda buldum. Karavan almadan buraya yazmadım şim di karavan aldım artık tanışama vakti geldiğine inanıyorum. Ben Ziya Manisada yaşıyorum...