Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Kürşat abi aracın resimlerde cok güzel duruyor. İsoff Challenge'da gördüm gercekten harika . Bide İsoff Challenge'da sana selam veren bendim :)
Ynt: RC Toyota Hilux Projem...
Kesinlikle Scx10 cok iyi bir scale . Tamiya cc-01 de cok hosuma giden bi scale . Mini rock crawler mantıklı gelmeye basladı bende oyle bişey toplayabilirim . Mini rock crawlerin şasisine uygun gercege yakın bi kep alıp toplamak daha iyi olur diye düşünmeye...
Ynt: RC Toyota Hilux Projem...
Rc 4x4 'e benimde baya bi meragım var . En kısa zamanda almayı dusunuorm .
Ali Fuat abi . Sana Axial Scx10 almanı tavsiye ederim . Biraz arastırırsan zaten bana hak verceksin . Axial birebir gercek off road yaparmış gibi kabiliyeti var . Camur taş toprak...
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU
ellerinize sağlık desek bile az olur gercekten gördüğüm en güzel 'Defender 130' lardan bir tanesi diyemicem çunku en güzeli bu , bol çamurlu günler :) :)
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
Yavuz abi bu başlığı en başından beri takip ediyorum. Ellerine sağlık. Sizin gibiler dünyada oldukları surece boyle güzel defenderlar Yeniden doğmaya devam edecekk...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba.Ben Atakan Gezenbilir'i uzun zamandır takip ediorum.Land Rover Hayranıyım :) ÖzeLLikle Defender ve Discovery I. Herkeze Saygılar...