Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Ben daha önceki 50 sayfa boyunca tartışılan motorun ömründe azalma olur mu, hararetde artış olur mu sorularını nedenleriyle cevaplamış olduğu için o alıntıyı yaptım. Bunlar çok anladığım konular değil, volkswagen-t3 forumunda bir arkadaşın bahsetmesiyle HHO...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Sayın Amedeus, sizin vermiş olduğunuz link tamamen Sn. Betelgüz'ü onaylıyor. Motor yakıtı olarak hidrojen başlığında dediğine göre;
" Alev hızının yüksek olması ise Otto motorlarında ideale yakın bir yanmanın oluşmasını sağlayarak, ısıl verimi arttırır...
Ynt: Servis Araçlarına ABS Fren Sistemi Şartı Getirildi
Selamlar
Geçen gün bir 85 model VW T3 almaya niyetlendim.
Araç, ruhsatda 7+1 olarak geçiyormuş.
Sahibi muayeneye soktuğunda geçememiş. Çünkü TÜV tarafından, 7+1 lerde ABS gerekiyor. Ya ABS taktıracaksınız ya da proje değiştireceksiniz...
Ynt: Bazı T 3 Soruları ?..
20 mesajdan az mesajım olduğu için özel mesaj atamıyormuşum.
Ben download linkini ekliyorum gerekiyorsa sonra sileriz.
http://**.com/files/453282954/VW_Vanagon_Transporter.pdf
Ynt: Bazı T 3 Soruları ?..
Herkese Selamlar
Bir süredir ben de T3'lere ilgi duyuyorum. Henüz bir taneye sahip olamadım fakat ilk fırsatda almak niyetindeyim.
Elimde 1329 sayfalık bir e-kitap var.Belki bir çok arkadaşta vardır fakat ben çok zor buldum.
Eğer forum kuralları açısından engel...