Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı
Yanı 50.000 km'de bezinlilere olmuyormu? Öyle ise yakıt yönünden aradaki fark azalıyor. Pek mantıklı gelmedi bana. 15.000 tl.ye güzel araçların alındığı bir dönemde
çok uçuk bir para.
Servislerin bakım ücreti gerçekten can yakıyor. Allah...
Ynt: Yeni Foresterlardaki değişiklikler
Teşekkürler Gezengen.
Yeni kasa tam güncel Suv olmuş. Kasa olarak benim pek hoşuma gitmedi. Farlarını daha güzel yapabilirdi. Dış görüşüne göre içi ferah değil. İç yükseklik fazla geldi bana.
Tavanı yüksek araçları hiç sevemedim oodum olası.
Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA
Tüm işlem bittikten sonra kalan cila artıkları ve tozların gitmesi ve koruyucunun suya karşı aracı nasıl koruduğunu test etmek için aracı yıkadım.
Her yıkamadan sonra su damlalarının bu şekilde olması gerekir (yoksa koruyucunuzun zamanı dolmuştur). Ayrıca...
Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA
Tespit edilen çiziklerin durumuna göre seçilen polish malzemesi makine ve uygun ped kullanarak
boyaya yedirerek boyayı parlattım. Polish işi bittikten sonra; cilanın uzun ömürlü boyanın üzerinde kalması için wax (koruyucu) sürüp belirli süre bekleyip...
Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA
Kil işlemi bittikten sonra boyadaki cizik ve hare durumuna göre uygun polish (cila) seçilmeli. Boyanın ne kadar çizik olduğu tespit edilmeli. Çizikler belirgin ama fazla derin değil. Plastik aksamlar polish malzemesinden zarar görmemesi için bantlanmalı.
Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA
İçine su ve oto şampuanı konulmuş fısfıs ve kil. Kil aracın boyası üzerine sinmiş kimyasal kirleri, ziftleri, boyaya batmış
incecik metal parçalarını ve özellikle ağaçlardan boyaya akan reçine türü yapışkanları temizlemek için gereklidir.
Kil zorunlu değildir...
Kaliteli olanların da fiyatı çok fazla. Orta yolu bulmak için epeyce bilgi sahibi old
uktan sonra araştırmak lazım.
Yoksa kurulmuş olan bir çok bubi tuzağı mevcut, onlardan birine düşmesi an meselesi.
Bende yıllar önce birkaç kez düştüm. Bunlar insanın kanını kene
gibi emerler. Burada pasta...