Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor
www.teknoljisitem.com merkezı bilecik bozuyukte bır fırma databayt bilgisayar donanım elektronik dıye bır firma ben bu firmadan yaesuvx-8r el telsizi aldım ben yandım siz yanmayın dıye yazıyorum fatura vermıyolar acıklamasıda burt...
Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor
selamlar arkadaslar benım bı sorunum var ama nasıl cozulecek bılemıyorum
yurt dısından telsız gertırsek bır suru dala veresı var yukarıda orneklerı var
bende turkıyeden bı sıteden alayım dedım ve ınternetten teknolojisitem dıye bı...
Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı
olur abı ıstersen yarın da olabılır aksam uzerı gıbı ben goztepedeyım zaten sana sorma gereken bır kacsey var ılk yardım kursu gıbı nerden alıcaz gıbı su an calımıyoru m ambulans soforumu olsam ne yapmam gerer sofor araya n varmı gıbı sorular...
tesekurler huseyın abım dolaylı yoldanda tanıstık senle hatta sınavda beraberdık
sen morstan gırıyodun bende donem morsu verıcem ısallah maltepeden erdogan ın arkadasıyım erkan ısmım gorusemedık onunla bu aralar gorusuruz sızlerlede ısallah mors sınavı...
tesekkurle bılgılerınız ıcın fakan sıparısı verdım onlarda yurt dısından getırıyolar cıhazı bılemıyorum ertelıyebılırmıyım .. yada aldıktan sonra mevzuat tın acıklanmasısın beklesem suc ıslemıs lurmuyum yoksa hemen basvurmam gerekırmı su an ıcın...
selamlar sımdı ben b sınıfı amatorum morstan ıkmale kaldım dunya tıcaret merkezınde sınava gırmıstım tk da yenı adı btk sımdı ordamı sınava gırecem yoksa kıyı emnıyettemı web adresı varmıdır bunun sınav tarıhı nedır yardımcı olursanıs bıde ben yeasu...