Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Trabzon Grubu
Ad - Soyad: Mehmet Nebi Yılmaz
Doğum Tarihi ve Yeri: 1985 - Trabzon
Memleket: Trabzon
Semt:
İlgi Alanı:
Not: AÖF kamu yönetimi okuyorum, aynı zamanda da ev tekstiliyle uğraşıyorum.
Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım
kan gurubum Brh+
kızılayın gönüllü kan bağışısıyım her 90 günde bir ünite kan veriyorum kesinlikle atlamam bu işimi
trabzonluyum trazondayım
537 252 55 22 numaram
tr_neby@windowslive.com msn adresim
yardım edebileceğim herangi bir konu olursa sevinirim...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
slm ben de nebi
trabzonluyum doğayla aram iiiidir
her yaz mutlaka kamp kurarım
deniz & kamp & deniz kenarında kamp & fotoğraf & yüksek arabalar & mangal & kamp ateşi & yemek le ilgileniyorum :D
site gerçekten güzel emeği geçenlere ve burda arkadaş...
slm ben trabzon dan nebi
karavanları çocukluğumda ailecek gittiğimiz akdeniz gezilerinde görürdümordan bi sıcaklık vermişlerdi bana zaten. kampinglerde kalırdık biz karavancılar da gelirdi oraya. komşuların karavanlarında oynardım çoğu kez değişik geldiği için bana. o zaman tabi çocukluk da...
ya eeg52 arkadaşım
link verdin girdim ama benim aradığım gibi mercedes 207 i anlatan bişe bulamadım yaaaa
mercedes 207 yi ve bu aracı dar bütçeyle çok fazla para harcamadan (zaten o kadar yoq :D ) nasıl yarı karavana çeviririz
mesela arka bagaj...
merhaba ben trabzon dan NEBİ
normal şartlarda deniz kenarında kamp kurarak arkadaşlarımal yaz aylarını geçiriyoduk fakat bu yaz iyi bir değişiklik yapmak istedik ve bir minibüs alarak gezerken kullabileceğimiz çok fazla lüks olmayan ve düşük...