trink kullanıcısının son içeriği

1. trink

Satılık Dizel Unimog

Son hali
  2. trink

Satılık Dizel Unimog

Satılmayınca vazgeçtik üzerine yeni proje uyguladık kamp için kullanmaya başladık
  3. trink

Satılık Dizel Unimog

Yeni papuçları ile
  4. trink

Satılık Dizel Unimog

devam
  5. trink

Satılık Dizel Unimog

86 model Dizel unimog 55,000 TL 44.000 km de
  6. trink

1994 5k Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: 1994 5k Hakkında Yardım İstiyorum Merhaba aşağıda verdiğim adresten alabilirsiniz. www.otoyedekparcaburada.com
  7. trink

1.6 Vitara Silindir Kapağı

Ynt: 1.6 Vitara Silindir Kapağı Motor komple yapıldı, termostat yenisi ile değiştirildi antifiriz kondu silindir kapağı asahi marka ile değişti (çorlu Suzuki serviste) tam aracı bugün alacaktım hırıltılı bir ses oluştu usta volant cıvatasından şüphelendi şimdi şanzuman sökülüp bakılacak
  8. trink

Ynt: 1.6 Vitara Silindir Kapağı silindir kapağını söktürdüm test sonucunda kılcal çatlak tespit edildi. piyasada asahi ve Kyoto marka çin malı var kullanan varmı tavsiye bekliyorum ikisinden birini alacağım.
  9. trink

Ynt: 1.6 Vitara Silindir Kapağı Bloğu hallettik hala az miktarda hararette su karışımı var silindir kapağını söktürüp teste göndereceğim büyük ihtimalle çatlak çıkacak bu yüzden hazırlık yapıyorum.
  10. trink

Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi

Ynt: Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi Yüksek devirde kullanıldığında hararetin düşmesine katılıyorum fakat bazı dik çıkışlarda tehlikeli olabiliyor buda bir çare değil zaten yavaşladığınız anda hararet tekrar çıkıyor. Bu olayları sıfır radyatör ve orijinal...
  11. trink

Merhaba piyasada 1.6 vitara için yan sanayi sıfır silindir kapağı bulunmakta 420-500 tl arasında fiyat var. Bu kapağı kullanan var mı? yada bilgisi olan. orjinali 3600 tl . Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yakın zamanda silindir kapağı alacağım boşa para vermiyeyim.
  12. trink

Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi

Ynt: Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi Merhaba; Ben iki yıl önce klima fanını manuel olarak bir anahtarla çalıştırıyordum işe yarıyordu trafikte yada yokuş çıkarken devreye sokuyordum harareti engelliyordum fakat birgün trafikte açık unuttum ve fan yandı...
  13. trink

94 JLX KLİMA FANI ARIZASI VE DEĞİŞTİRİLMESİ

Ynt: 94 JLX KLİMA FANI ARIZASI VE DEĞİŞTİRİLMESİ devam.
  14. trink

94 JLX KLİMA FANI ARIZASI VE DEĞİŞTİRİLMESİ

Merhabalar. Yoğun trafikte, vitaraların olmazsa olmaz hararet sorununu önlemek için zamanında klima müşüründen seri bağlı kablo ile içeriden çalıştırabiliyordum. Fakat negatif uç olduğu için uyarıcı ikaz lambası bağlayamadım. Bu yüzden geçenlerde açık unutmuşum ve çok uzun süre çalıştığı için...
  15. trink

1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme.

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. Headers'i yanlış hatırlamıyorsan (1,5 sene geçti)300 usd'ye almıştım. Benim bildiğim her silindirden çıkan yanmış yakıtın dışarıya çıkısında birbiri ile çarpışmasını önleyerek güç kaybını azaltan bir sistem. Yanlış veya eksik biliyor olabilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri