Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası Türkiye 'deki satıcı firmaların ortalama insan boyunu esas aldıklarını düşünmüyorum, çünkü seçenek bulamıyorum (yanlış yerlerde arıyorsam benim eksiğim tabi).
Firmadan bilgi alma yoluna yakın zamanda gideceğim sanırım. Ama öncesinde dediğim gibi 220 cm boyundaki tulumun üzerinde, 195...
Konu hakkında fazla tecrübeli değilim. Yaklaşık 1000 m rakıma sahip yerlerde bahar ayları için içlik tek başına yeterli olacak mı?
Ayrıca Türkiye 'deki uyku tutumlarının boyları ve insanımızın ortalama vücut ölçüleri karşılaştırıldığında gördüğüm çelişkiyi tam olarak çözemedim. Uyku tulumu...
Cevabınız için teşekkür ederim, fakat aklıma takılan birkaç konu daha mevcut. Soğuk havalarda botların tulumun içinde ayak ucuna konulabileceğini duymuştum. Bu nedenle 5-10 cm fire çok az değil mi?
Bunun dışında ülkemizdeki insanların boy ortalamaları belli, fakat 220 cm'den kısa uyku tulumuna...
Merhaba arkadaşlar
Boyunuza uygun uyku tulumu seçiminde sorularım bulunmakta.
176 cm boyundayım ve Husky Magnum uyku tulumu aldım. Fakat uyku tulumunun boyu 220 cm ve çantasındaki etikette 195 cm boyunda bir insan yer alıyor (sanırım bu boyuttaki bir insan için uygun). Daha önce uyku tulumu...
Merhaba
Eylül 2016'da Doğu Karadeniz yaylalarında kamp yapmak gibi bir hedefim var ve uygun bir çadır araştırıyorum. Araç ile değil, kendim taşıyacağım için hafif olmasından yanayım. Bunun dışında bisiklet sporu ile de uğraşıyorum ve başka zamanlarda bisiklet ile de kullanabilirim diye...
Merhaba arkadaşlar
"Specialized Hardrock" modelleri hakkında sorum var. Aktifpedal'da gördüğüm sarı ve siyah renkteki bisikletler kafamı karıştırdı. Siyah renkteki bisiklette arka aktarıcı Shimano Altus, vites kollarında da Shimano kullanılmış. Fakat sarı renkteki Hardrock modelinde ise...
Ynt: Uzun Turlar İçin Hangi Fren?
Nerde ne olacağı belli değil. Bu yüzden hidrolik tercih etmeyeceğim sanırım. En iyisi yolda problem olduğunda kendi işini kendin görmek :)
Cevabınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar
Araştırdğım kadarıyla hidrolik frenin bakımının biraz zor olduğunu ama performansının çok iyi olduğunu gördüm. Peki uzun turlarda hidrolik frenin bakımının zor olması bir dezavantaj olabilir mi?
Şehirlerarası turlarda bisikletlerde V-fren mi hidrolik disk fren mi daha...
Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım
Gördüm o haberi, çok kötü gerçekten. Haklısın kask şart. O olmadan kullanmam zaten. Peki önerebileceğin sağlam kasklar var mı? (Fiyatı da uygun)
Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım
Bu işe yeni başlayacağım için fazla pahalı bir şey düşünmüyorum. Bir de bisiklette disk fren de istemiyorum. Benim düşündüğüm model özellikleriyle birlikte bu. Sizce parçaları nasıl?
Merhaba arkadaşlar
Uzun bir süredir bisikletleri araştırıyorum, fakat ne alacağıma karar veremiyorum. Şu an "Specialized-Hardrock" düşünüyorum. Bu bisiklet hakkında sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bu bisiklet dışında önerebileceğiniz bisikletleri de söylerseniz (MTB) aradaki farkları...