Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Atıcılık
atıcılık la ilgili bilgileri federasyonumuzun sitesindende edinebilirsiniz arkadaşlar.. tam adresi hatırlayamıyorum ama taf deyince çıkıyor.
Ynt: Atıcılık
arkadaşlar ben 5 yıllık lisanslı sporcuyum. havalı silahlar tabanca dalında. bazı illerde bulunan poligonlar var. oralara gidip bilgi edinebilrsiniz. çok güzel bir spor gerçekten. bazı klüplerde yaş sınırları var. ben sakaryalıyım bizim klubümzded yaş sınırı var mesela. ateşli...
Ynt: Avcılık Spor mudur?
hayvancağızları öldürmenin nesi spor ki fotoğraflarını çekmek daha mantıklı bence.. ben atıcıyım 4 yıldır havalı silahlar ve lisanlı sporcuyum ama hiçbir şekilde bi canlıya zarar vermiyoruz. silah kullanmak istiyorsanız poligonlar var.. doğa derseniz ülkemiz yeterince...
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu
mrb ben feyza fotoğraf çekmek çok keyifli bir iş. bende amatörüm ama doğa fotoğrafları çekmeye bayılıyorum özellikle akşam güneşi bence tam vakti..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
slm.. ben geldim:D çok güzel bir site. ilgili konularda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. umarım yanılmam..