tsezim kullanıcısının son içeriği

1. T

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel gözüküyor. İyi günlerde kazasız bol çamurlu kullanın . Bende hala azimle v6 otomatik aramaya devam edeyim.
  2. T

95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Sizleri de bıktırdım ama; Bu ne ki şimdi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-v6-acil/detay
  3. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Farabi bey hayırlıuğurlu olsun aracı satmışsınız. kısmet olmadı birtürlü sizle tanışıp aracıda yakından görmek. Yeni sahibine de kazasız belasız kullansın diyorum.
  4. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Farabi bey, İlgi alakanız için çok teşekkür ederim. Hafta sonu aracı görmeye mühye köyüne gelecektim aslında. Ancak acil işim çıkınca kala kaldım işin doğrusu. Bu haftam biraz yoğun geçecek gibi görünüyor ama mutlaka sizinde müsait olduğunuz bir...
  5. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Bir de full olan version sadece 98 model olan mıdır? Yoksa 1996 model de bakabiliyor muyuz?
  6. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Arkadaşlar bu araç işinden gözüm korktu desem. Kime güvenip alacığz ki o zaman ? Servis ok. diyor (sonra sıkıntı olabiliyor) Araç sahibi ok diyor. (yine sıkıntı çıkabiliyor) e ben bu araçların yenisinden zaten alamam. Yandık gibi geliyor...
  7. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Anladım. Sanırım Oğuz beyinde fikirleri aynı yönde. yavaş yavaş v6 manuel arayacağız gibi gözüküyor. teşekkürler.
  8. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında Konu ile ilgili sizin açmış olduğunuz böşümüde takip ediyorum. Aracınız çok güzel. İyi günlerde bol çamurlu kullanırsınız inşallah Kararım v6 ve otomatik gibi duruyor. Otomatik olması konusunda...
  9. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Bu gün gezenbilir 'deki satılık araçları inceledim. Benim beğendiğim yapılı/yapısız bütün arabalar satılmış gibi duruyor. Sizce ben 2000 automatic 2000cc bulamayacak mıyım? Var mı şu arabaya bak diyeceğiniz araçlar. 1995-1998 arası olmalı sanırım...
  10. T

Suzuki Vitara 2.0 V6 Otomatik Offroad Donanımlı

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Otomatik Offroad Donanımlı satış yapıldı mı?
  11. T

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Özür dilerim tarihe hatalı bakıp cüneyt beyin land 'ı hortlatmışım yinede araç güzel
  12. T

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoşgeldiniz arkadaşlar Cüneyt bet aracınız çok güzel hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız bol çamurlu kullanın. Ne kadara mal oldu bilgi verebilir misiniz? tşk.
  13. T

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Aracım yok hala, site site araç aradım. sizlere de bu olur mu ?, yada bu olur mu? diye mesaj attım.
  14. T

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Birde bu araç var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-cok-bakimli-sinifinin-en-dolusu/detay yorum yapabilir misiniz? Teşekkürler.
  15. T

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İyi günlerde kullan aracını Serkan. Bool çamurlu günler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri