Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'da Teknik Yardım ve Destek
cem bey gerçekten çok yararlı bilgiler aldım. ayrıca hikmet beyinde telefonu geçti elime.son mesajımdan sonra yine iş gezisine çıktım bu yüzden mesaja cevap veremdim. özür dilerim. hikmet beyi hemen arayacağım. (yarın)umarım sorunlarıma bir çözüm...
cem bey;
fotoğraf çektim ama bilgisayarıma yükleyemedim. yükler yüklemez ekleyeceğim. ama kabaca gördüklerimi yazayım.
buzdolabı kleo merka. internetten baktım sanırım KMB 45 yada 60 modeli olsa gerek. hidrofor flojet marka. yaşam aküsü var. inci akü...
Öncelikle karavanınızın hayırlı olmasını dilerim; sanırım bodoslama dalmışsınız!... :D
Teknik konulara benim gibi yatkın değilseniz, işin gizemi yukarıdaki tümcede. Aracınızı bu anlamda düze çıkaracak(!) biri gerek; pamuk eller cebe!... :)...
cem bey merhaba;
öncelikle teşekkür ederim. Karavanı alalı daha 20 gün oldu. aslında mesleğim gereği taşrada yaptığım işlerin yoğunluğundan ve bölge otellerinin temiz olmamasından dolayı binek aracımı satarak hem uzun seyehatlarde hemde şehir içi...
sayın hikmet özkan (raptor);
özel bir mesaj olacak belki ama siteden yeni üye olmam sebebi ile bi türlü size mesaj atamadım :(
sizin benim 2. el karavanımın sorunlarını çözebileceğiniz konusunda bilgi mesajları aldım. nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi...
ilginize teşekkür ederim. 2. el karavanlarda bu yaşadıklarımın doğal bir süreç olduğunu bilmek bile beni biraz olsun rahatlattı. hikmet beye ulaşmaya çalışacağım.
tekrar teşekkürler.
herkese merhaba;
bir süredir sitenin takipçisiyim ve çok yararlı buluyorum. geçen ay sonunda tüm cesaretimi toplayarak uzun bir süredir hayalini kurduğum camper karavanımı aldım. 2001 model ducato. çok hoşuma giderek aldım ancak yavaş yavaş bu keyfim kaçmaya başladı :( aracımda hemen hemen tüm...