Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERKESE İYİ GÜNLER. GENELLEME YAPARSAK NEREDEYSE TÜM ARAÇLAR RÖMORK ÇEKEBİLİR. ARACINIZIN NE KADAR YÜK ÇEKECEĞİNİ İSE ARACINIZ ÜZERİNDE BULUNAN TANITIM ETİKETİ İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
SAYGILAR
araçların farklı olduğunu düşünmüyorum. ancak türkiyedeki mevzuata göre katar ağırlığı olmayan araçlara( tanıtım etiketinde 2. hane boş olan veya teknik uygunluk belgesinde yazmayan araçlara) çeki demiri takıldıktan sonra TSE proje konusunda onay vermemektedir.
Ford connectlerin bu modellerinde çeki demiri baglantı yerleri fabrikasyon üzerinde olmasına ragmen uygunluk belgesinde ve arac etiketinde belirtildiği gibi römork çekmeye uygun değildir. Bu sebepten dolayı malesef ruhsata işletemezsiniz.
HAYIR TABİKİDE. ÇOK İSTİSNAİ ARAÇLAR ARAÇ HER MARKA MODEL ARACA ÇEKİ DEMİRİ TAKILABİLİR. VE UNUTMAYINKİ TAKACAĞINIZ ÇEKİ DEMİRİ MUHAKKAK İTHAL ÇEKİ DEMİRİ OLMALIDIR.
KOLAY GELSİN;
BULUNDUĞUNUZ İLDE HERHANGİ BİR RENAULT BAYİSİNE ARAÇ RUHSATINIZ İLE GİDEREK, ARACINIZA AİT UYGUNLUK BELGESİNİ TALEP EDİCEKSİNİZ. 1 AY İÇERİSİNDE ARACINIZIN UYGUNLUK BELGESİ GELDİĞİNDE, UYGUNLUK BELGESİ ÜZERİNDEN PROJENİZ HAZIRLANACAK VE ÇEKİ DEMİRİNİ İŞLETEBİLECEKSİNİZ.
SAYGILAR
arkadaşlar selam
her marka ve araca uygun çeki demiri imal ve montaj işlemleri, projelendirme hizmeti ve römork imalatımız mevcuttur.
ilgilenen arkadaşlar www.romakromork.com sitesinden gerekli bilgileri alabilir.
saygılar
MERHABALAR;
YAKLAŞIK 2 3 YIL ÖNCESİNE KADAR Kİ HİÇ BİR RUHSATTA KATAR AĞIRLIĞI YAZMAZ. KATAR AĞIRLIĞI ARAÇLARDA YA KAPI İÇLERİNDEKİ EŞİKLERDE YADA MOTOR KAPUTU İÇERİSİNDE METAL LEVHA VEYA STİKIR TARZINDA OLUR. ÖRNEĞİNİ AŞAGIDA GÖSTERİYORUM.
EĞER PROJE KONUSUNDA YARDIM İSTEMENİZ DURUMUNDA İZMİRDE...
MERHABA;
BİZ RÖMAK RÖMORK FİRMASI OLARAK İZMİRDE ÇEKİ DEMİRİ MONTAJ İŞLEMLERİ VE PROJELENDİRME KONUSUNDA HİZMET VERMEKTEYİZ. HER İKİ MARKA ÜRÜNÜDE KULLANIYORUZ. BOSAL İLE AUTOHAK ARASINDAKİ FARK MERCEDES İLE BMW ARASINDAKİ FARK GİBİDİR. YANİ HİÇ BİR FARK YOKTUR. ZATEN ÜRÜNLER PAKET HALİNDE YURT...
Arkadaşlar Selam
Her marka ve model araca uygun çeki demiri imal ve montaj işlemleri, projelendirme hizmetlerimiz mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar www.romakromork.com internet adresimizden
veya 0536 521 3602 - 0532 424 73 23 - 0232 325 00 15 numaralı telefon numaralarından gerekli bilgileri...