Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler
bugün 4 adet 245/70/16 bf ta aldım 245/75/16 almak istemiştim ama italatçının ay sonu getireceği 8 adet lastikte gelmeden satılmış.mecburen 245/70/16 aldım.üzerinden 255/70/16 bf leri söktürdüm.adet fiyatını 390 tlden aldım bilgi paylaşımı içindir.
Ynt: Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010)
araç düzlemelere kadar çıkabiliyor mu? biz de aynı güzergahı kullanıp soğucak a çıkıp barakada 1-2 gece konaklayıp iniyorduk.bu sene nasip olmadı ama bizden başka da çıkan olacağını zannetmiyordum açıkçası.umarım keyifli bir gezi olmuştur.
Ynt: Husky Boyard 4 Kişilik Çadır
Merhaba elbette resmini de gönderebilirim ancak kurulu değil isterseniz kurarım ama isterseniz internette aratın birebir aynısı herhangi bir eksiği yoktur.
Sadece 1 kere kurulmuş, iki gece konaklanılmıştır.Giriş çıkışı alırken dikkat etmedim tek noktadan fermuarlı olduğu için rahat edemedim.Yerine hannah rover modelini aldığım için satıyorum.Herhangi eksiği problemi yoktur.Faturası vardır.Fatura bedelinin oldukça altına...
Ynt: Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009)
yazın gürültüden durulamayan yerlerşu dönem ne kadar da keyifli oluyor.manzara enfes gözüküyor.
Ynt: Turhal Çoban Tepe Off-Road Gezisi (29 Mart 2009)
Aracınızın da sizin de maşallahınız var.Belli ki geziniz çok keyifli geçmiş.Bol videolu gezilerinde seyrine doyum olmuyor.
Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?
98 model v6 200cc otomatik vitara yı 7yıl lpg siz kullandım en son pes ettim omvl marka sıralı sistem taktırdım 60 000 km hiç sıkıntısız kullandım aracım eskidiğinden dolayı sattım gaz sisteminden kaynaklanan hiçbir hata ile...
Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)
hayırlı olsun,
iyi günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle