turac kullanıcısının son içeriği

1. T

İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk.

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. Bu mesajı 10. mesaj olsun diye attım...Dikkate almayın :D
  2. T

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. Nede olsa gençlik var serde tabii...
  3. T

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. her iki parkurda sıkı bir yürüyüş gerektiriyor gibi.. :) Takipte olacağım... teşekkürler
  4. T

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. Murat bey, ekte bu bölgeye ait İki ayrı GPS dosyası var. Ayrıca önduvar ve yanduvar dediğimiz direk önyüzden önzirveye oradan atlanına iniş yapılan parkurlarda var. Onların dosyalarınıda paylaşabilirim. Bu arada konu başlığında...
  5. T

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. oduncu vadisi kanyonu diye biliniyor..
  6. T

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. Atalanından (oduncuyolu diyoruz biz) oduncu vadisinden Manisaya inmek hiçbir teknik iniş gerektirmeyen kolay bir parkurdur. Murat beyin belirttiği gibi Dere yatağına girmeden belirgin patikadan araç yoluna araç yolunun 100 m...
  7. T

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) takip...
  8. T

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? takip edelim bakalım sonu nolucak...
  9. T

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar epeydir forumu takip ediyorum. İzmirliyim ama şu an Manisada ikamet ediyorum. Manisada her hafta etkinlik yapıyoruz. Trekking ve kamp etkinliklerine ilgim var. Herkese slm ve sevgiler...
  10. T

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar atlas creatordan indirdiğim rpm dosyasını vantagepointte açamadım. nerde hata yapıyorum acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR