turushanpolat kullanıcısının son içeriği

1. turushanpolat

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? korkaklardan korkarım,çok doğru olmuş. böyle bir tecrübe yaşamakdan korkarım !!!!!!!!
  2. turushanpolat

En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz?

Ynt: En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz? hayaller çok sık kurulur ve de genelde zararsızdır.havalarda sezsizce uçuşur,,,,,, hayalinizi gerçekleştirmek için bi şeyler yaparsınız ya, o da olmaz ya, işte o gerçektir ve de çok acıtır.tüm arkadaşların hayallerinin gerçek olması dileğiyle..
  3. turushanpolat

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? sessizliğin içindeki iğrenç araç seslerini >:(
  4. turushanpolat

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? aradığımı buldum dediğim an (discovery td5) bana öyle bi paket hazırlamış kiiiiiiiii galerici arkadaş. bu serüveni yaklaşık 40.000 tl zararla kapatıyordum.onun için sayın kurumsal olduğunu düşünen galerici arkadaşa...
  5. turushanpolat

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz? istanbul gibi bi memlekette yaşayıp huzuru dağ da taş da aramayan pek az galiba.bizler,içinde yaşadığımız mekanları iyi analiz etmeyi öğrenmediğimiz sürece,mutluluğun ve huzurun zor elde edilebilecek şeyler olduğunu hatırlatır büyük metropoller.büyük...
  6. turushanpolat

Geceyi hangi otomobilde geçirmek isterdiniz

Ynt: Geceyi hangi otomobilde geçirmek isterdiniz yeni gördüm güzel konsept,paylaşım için teşekkür.
  7. turushanpolat

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) belliki iftar süper geçmiş,aracı henüz alamadık :-[ alınca çoluk çocuk hep yanınızdayız ;D tüm katılımcılara afiyet olsun.
  8. turushanpolat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende doğa sevdalısı bir adam olarak gidip discovery 2 td5 hse 2002 model bi araç alıyorum galiba. çok fena özlemişim sitede paylaşılan konuları çok sevdim .ben mimarım şantiyelerde çok gezdiğim dönemlerde defender 110 bi aracım vardı taaki bir münibüs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri