Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EXCELL1500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,916

EXCELL1500

en büyük aşkım Türkiye
Yer
kayseri
Burası Türkiye, yüzyıllar boyu insanoğluna ve medeniyetlere beşiklik etmiş,üç kıtanın ortası,tarihin ön bahçesi,doğal ve tarihi tüm güzelliklerin merkezi.İnanıyorumki dünyanın çok fazla görülecek ve gezilecek yeri var ama benim ülkem bambaşka.Havası,suyu, denizi, güneşi,karı, yağmuru,çamuru bambaşka.Şimdi ne istiyorum biliyormusunuz;anadolunun bu uçsuz bucaksız dağlarında, bayırlarında,ovalarında tozlu yollarında yürümek, yürümek, yürümek istiyorum. Şakır şakır yağan yağmurunda ıslanmak,ayazında üşümek,güneşinde yanmak istiyorum.Sisli bir gece dağ yollarından birinde kaybolmak,aceba yanlışmı geldim diyerek zorla aştığım yollardan geri dönmek,acıkmak, susamak,yorulmak ve bir çınar ağacının koyu gölgesinde uyuyakalmak istiyorum.Köprüsü olmayan köyün kenarındaki dereyi aşarken buz tutan ayaklarımı ve ıslanan paçalarımı dere kenarındaki kayaların üzerinde kurutmak,nereden geldiği belli olmayan bir arabanın yoldan kaldırdığı tozda boğulmak,cami önündeki yaşlı hacı amcadan bir hikaye dinlemek ve hayallere dalmak istiyorum.Yüksek ve yüce dağların tepesinde dolaşan bulutlara hayran hayran bakmak,arkasından iz bırakarak uçan uçağı ufukta kaybolana kadar izlemek,coşkun akan bir ırmağın foşurtusunda gizlenmek istiyorum.Yol boyunca koyun sürülerinin çıngırak seslerini duymak,çoban köpeğinin havlamasını dinlemek,sarı buğday tarlalarında, başaklarının arasında ellerimi sürerek giderken ekinleri koklamak istiyorum.Güneşin yaktığı ensemi,kimsenin bilmediği bir mağaranın serinliğinde soğutmak, akşam güneşi inerken sineklerin ısırıklar içinde bıraktığı derimi,deli gibi kaşımak istiyorum.Taş duvarlarla örülü bir kasaba sokağında adres sormak,sokağın başındaki eski çeşmede soluklanmak,simitçiden bir simit alıp kırkahvesinin demli çayının dilimi burkan tadına varmak istiyorum.sizce, sizce ben çokmu şey istiyorum.

Etiketler
Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Güzel olmuş, ama önemli olan bunu projelendirip hayata geçirmek, en kısa zamanda bu hayalini gerçekleştirmeni dilerim.

Sevgili aswan zaman buldukça, fırsat buldukça bunları bol bol yapıyorum.

Güaydın arkadaşım.
Nerdeyse çoğumuzun özlemini dile getirmişsiniz.Benimde sık yaptığım şeyler zaman zaman sesizce ortadan kaybolmak hemde ta çocukluktan.O ıssız dere kenarları,o suyun sesini dinlerken araya karışan kuşların cıvıltısı varya işte o insana öyle bir senfoni sunarki hiç bir besteci onu besteleyemez.Yada arazide yağmura yakalandınız sanki tufan fakat biliyorsunuz az ilerdeki kayada sığınabilecek olduğunuz bir yer var işte oraya ulaşıp o yağmurun sesini dinleyip sonrasında yağmur dinince ardından çıkagelen güneşin ısıttığı toprağın kokusu bu kokuyu hangi parfüm sanayii yapabilir.
İşte bazan gözleri kapatıp hayale dalmak bile işe yarıyor.
Kalın sağlıcakla.

bende para istiyorum bunları yapabilmek için.. ;D gardaşş sende varmı ?

sabahın erken olduğu saatlerde yola çıkıp uzun uzun gezmelere gitmek istiyorum .... (kazandığım para bu işe yarasın istiyorum )

Sevgili sisdağılı61, anlaşılan ortak isteklerimiz var,vallahi ben bu tip şeylerden inanılmaz bir haz alıyorum, satmışım dünyanın dertlerinin anasını.Üç günlük değilmiki bu Dünya.Ne dolar euro paritesi,ne ekonomik dengeler, ne çıkar savaşları,ne alacak ne verecek.Kendimi bir haftasonu attımmı doğanın kucağına,serdimmi gönlümü hayallere işte,işte hayat bu.

Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
Çok yiyerek zayıflasam
Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam
Gizli olsa herkes bilse.

Bana hep bana bana hep bana bana hep bana

Ben yine her gün kaybolsam
Kandan korkan bir doktor olsam
Aşkımı alıp dağlara çıksam
Dünya çirkin düzelir sansam
Her şey benim, peki sen kimsin?
Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun
Sözleri sattım sonra geri aldım
Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım
Bir gece iki gece derken her gece
Aşk zili çaldı dedim git be

Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa.
İstemeden seçtiklerim
Ne işim var burda benim
Ben aslında caz severim
Çok yaşasam yaşlanmasam
Estetiksiz güzel olsam.
Olgunlaşıp çocuk kalsam

Her şey benim, peki sen kimsin?
Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun
Sözleri sattım sonra geri aldım
Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım
Bir gece iki gece derken her gece
Aşk zili çaldı dedim git be
Rujum mujum her şeyim var kuzum
Tadım tuzum kalmadı susun be...

şarkı sözlerinden ziyede kendi duygularınızı belirmiş olsanız bence daha mükemmel olurdu. sözlerin dizilişi belki bu kadar kafiyeli olmaya bilir ama bogazımıza dügümlenen sözleri aklımıza gelmeyen bişiler bile sessiz kalışımızla gözlerimizin dolu dolu olmasıyla, başkalarının anlatmak istedigimizi anlaması için yeterli olabilir.

takomistik' Alıntı:
şarkı sözlerinden ziyede kendi duygularınızı belirmiş olsanız bence daha mükemmel olurdu. sözlerin dizilişi belki bu kadar kafiyeli olmaya bilir ama bogazımıza dügümlenen sözleri aklımıza gelmeyen bişiler bile sessiz kalışımızla gözlerimizin dolu dolu olmasıyla, başkalarının anlatmak istedigimizi anlaması için yeterli olabilir.

konu baslıgımız ne istiyorum biliyor msunuz_?

ve sarkı tammmm da benim isteklerimi anlatıyor :smiley:

ayrıca bir isteğim daha var.

yüksek, buyuk tekerlekli, kırmızı bir jeep :smiley:

istanbul gibi bi memlekette yaşayıp huzuru dağ da taş da aramayan pek az galiba.bizler,içinde yaşadığımız mekanları iyi analiz etmeyi öğrenmediğimiz sürece,mutluluğun ve huzurun zor elde edilebilecek şeyler olduğunu hatırlatır büyük metropoller.büyük şehirlerde yaşamak hayat hareketleri adına büyük bi avantaj aslına bakarsanız.bizler bizim için güzel olan şeylerin değerini tadını en azından özlüyerek yaşıyoruz ve ulaştığımızda deşarj olabiliyoruz.oralarda her zaman olmak zorunda olupda bıkan biri olduğunuzu hayal etsenize!.mutluluğu aradığınız yer metropolun biri,işte o zaman vay halinize.!!!!!buralardan uzaklaşıp kafa dağıtabilme ihtimalimizi sevmemiz lazım,bi ihtimal daha var bu kötü gidememek işte o zaman vay haline yurdumun insanının.

Günaydın arkadaşlar,
Zorunlu bir aradan sonra (namusu, şerefi, haysiyeti ve onuru olmayan zaten bu gibi şeyleri bilmeyen hırsız veya hırsızlar tarafından 13 Temmuz'dan beri siteden mahrum bırakıldım) tekrar buradayım.
Arkadaşlar bu işler öyle çok paralarla yapılacak şeyler değil.Yurdumuza gelen özellikle yaya gezen gezginlere hep özenirdim.İzmirde yaşadığım yıllarda fırsatım oldu iş yerinden senelik izin ve rapaor aldım çıktım yola Fethiye'ye kadar gidip geldim inanın o sürede evde olsaydım belki daha çok masrafım olurdu.İnanın ne bir çantam veya yürüyüş ayakkabım vardı ve bu işlerden hiç anlamayan biriydim, hatta çadırım bile yoktu.Bazan bir büfeye yardım ettim karnımı doyurdum inanın değdi.
Hanıma Ankara'ya eğitime gidiyorum dedim hazırladığı valizi bir arkadaşımın iş yerine bırakıp çıktım yola tabi o zaman cep telefonu yoktu bir sabah beni karşısında görünce sakallı olarak şaşırdı.
Deneyin göreceksiniz bizim insanımız misafire herzaman kucak açar.
Kalın sağlıcakla.

Günaydın Niyazi Bey ve tüm dostlar. Doğrusu ne olup bittiğini çok merak ettim. Bir hırsızlık olayı falan mı acaba. Umarım kötü bir şey olmamıştır.

günaydın niyazi abi...betmlemen harika
ötesi yok zaten, bir amentu gibi..sygı ile

Hemde ne hırsızlık, annemin acil sağlık sorunu nedeniyle Haziran sonu apar topar Trabzon'a gittik 13 Temmuz geri döndük önce kardeşime uğrayıp emanetlerini verdik baktık evleri 45 dakika içinde soyulmuş kilit kırılmış filan tabi çıkıştım ya şu kapıyı neden çelik yapmazsınız diye bizimki çelik ya.Az sonra eve geldik yol yorgunluğu filan tek düşüncem duş alıp yatmak kızım dediki <<baba bizim kilit kırık>> polis, çilingir içeri girdik tam bir şok vaziyeti, bardak tabak hariç herşey yerlerde 2 adet dizüstü gitmiş.Polisin ilk lafı <<abi bu sokakta hergün bir ev soyuluyor bu sokakta girilmedik ev yok zaten onlar (hırsızlar için) Gürcistan tarafından gelen kapı ve kasa patlatma işini iyi yapan kadınlar onların sektörü bu Ukrayna ve Moldavya'lıların sektöründe iş yapamazlar rağbet görmezler >> dedi.Aacaba polis ne iş yapıyor.İş bitttikten sonra gelip rapor tutup gidiyorlar.İşini adam gibi yapanlar ayrı onlara hiç kimse birşey diyemez.Bizim eve çok yakın bir kahvehane var açık olduğu sürece ekip arabası önünde memur arkadaşlar içerde.
Sayın Çapkın müdür ilk geldiği vakit 1 ay gibi bir süre bizim sokaktan sıklıkla ekip otosu geçiyordu sonra günde bire filan düştü.Ev sigortalıydı 2 bilgisayar verdik zorla yarım bilgisayar parası alabildik.
Yaşadığımız olaylardan sonra kızımın sınav sonucu yüzümüzü güldürdü.Şimdi Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Arkeoleji okuyacak şuanda hazırlık olarak İngilizce okuyor.Yaklaşık 2 aydır bizde Çanakkale'li olduk.Burada çok mutluyuz her sabah balkonumdan şehitliklere bakıp bizlere bu güzel vatanı bıraktıkları için ruhlarına fatiha okuyorum.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.