ugra kullanıcısının son içeriği

1. ugra

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... allah rahmet eylesin bende telefonla bir kaç kez görüşmüştüm kendisiyle aracımı modifiye ederken bilgilerinden yararlanmıştım.duyunca çok üzüldüm yakınlarına sabırlar diliyorum.
  2. ugra

Satılık Toyota Landcruiser 60/62 Serisi için Sinyal ve Stoplar

Ynt: Satılık Toyota Landcruiser 60/62 Serisi için Sinyal ve Stoplar umut bey merhaba bj 60 için snorkel nereden bulabilirim fiyatı tahminen ne kadardır teşekkürler
  3. ugra

Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım
  4. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım bende birkaçyıl binmeyi düşünüyorum zaten
  5. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım aracın bana maliyeti yazmış olduğum masraflar dün topladım hatta 35700 gibi çıktı yazmayı unuttuklarımda mutlaka var. 3 ay gibi bir sürede bizzat başında durarak kaybettiğim sürede cabası. böyle olunca aracı 40bintl den aşağı vermemem lazım bu...
  6. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım jantlar 10 inç olduğu için araç zaten orjinaline göre bayağı genişledi. o yüzden yan yatma problemi yok
  7. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım dişli oranını değiştirmedim.
  8. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım aracın kilometreside lastik ebadından dolayı eksik gösteriyor. yol ölçüm tabelalarına göre 100km.de 9km.eksik gösterdiğini ölçtüm buda demekki yinede aracım 120km. civarı hız yapabildiğini zannediyorum. bu tür araçlardan hız beklememek...
  9. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım lastik ebatları 33x12.5x15 tabiki aracı yükseltmek zorunda kadım makas fişeklerinin altına 5cm.ilave yaptım ve makaslara kavis verdirdim. böylelikle aracım 9cm yükseldi. arazi esnemelerinde lastiğin çamurluğa değmemesi için istinat takozlarını 8cm...
  10. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım aracım 3b motor kalkışlarda problem yok orjinal lastikleri ile aynı gibi ama 4. vitese atınca hızlanması uzun sürüyor son hızda baya düşüyor kendi lastileri ile 130km. civarı hız yapıyordu bunlarla 110 a gelmesi bayağı zaman alıyor.
  11. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım arkadaki bidonlar fotoğrafta pek iyi çıkmamış ama canlısını görseniz gerçekten güzel duruyor.
  12. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım aracım dizel 3500 cc. km.de 400krş. gibi yakıyor bu lastiklerle buda normal sanırım
  13. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım ahmet ustaya nasıl birşey istediğinizi belirtiyorsunuz gerisini ona bırakıyorsuz.
  14. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım tamponları sipariş verdim. antalyada faruk beyin sarı land c. aracının üzerinde alıştırma yapılarak imal edildi.bartında montajını yaptım.
  15. ugra

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım tamponların yaklaşma açısında bir problem çıkmıyor bizzat denedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR