Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
allah rahmet eylesin bende telefonla bir kaç kez görüşmüştüm kendisiyle aracımı modifiye ederken bilgilerinden yararlanmıştım.duyunca çok üzüldüm yakınlarına sabırlar diliyorum.
Ynt: Satılık Toyota Landcruiser 60/62 Serisi için Sinyal ve Stoplar
umut bey merhaba bj 60 için snorkel nereden bulabilirim fiyatı tahminen ne kadardır teşekkürler
Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım
aracın bana maliyeti yazmış olduğum masraflar dün topladım hatta 35700 gibi çıktı yazmayı unuttuklarımda mutlaka var. 3 ay gibi bir sürede bizzat başında durarak kaybettiğim sürede cabası. böyle olunca aracı 40bintl den aşağı vermemem lazım bu...
aracın kilometreside lastik ebadından dolayı eksik gösteriyor. yol ölçüm tabelalarına göre 100km.de 9km.eksik gösterdiğini ölçtüm buda demekki yinede aracım 120km. civarı hız yapabildiğini zannediyorum. bu tür araçlardan hız beklememek...
lastik ebatları 33x12.5x15 tabiki aracı yükseltmek zorunda kadım makas fişeklerinin altına 5cm.ilave yaptım ve makaslara kavis verdirdim. böylelikle aracım 9cm yükseldi. arazi esnemelerinde lastiğin çamurluğa değmemesi için istinat takozlarını 8cm...
aracım 3b motor kalkışlarda problem yok orjinal lastikleri ile aynı gibi ama 4. vitese atınca hızlanması uzun sürüyor son hızda baya düşüyor kendi lastileri ile 130km. civarı hız yapıyordu bunlarla 110 a gelmesi bayağı zaman alıyor.
tamponları sipariş verdim. antalyada faruk beyin sarı land c. aracının üzerinde alıştırma yapılarak imal edildi.bartında montajını yaptım.