ugurco kullanıcısının son içeriği

1. U

Frontera

Ynt: Frontera Arkadaşlar, Bendeki sorun bir o kadar daha ilginç. Araç LPG'de iken yaz yemiyor ne kadar gaz bassam da özellikle vites değişimi ve kalkışlarda boğuluyor. Motora zarar vermesinden korkuyorum. Atiker marka LPG yeni takıldı. Bu arada yapılan gaz ayarı sonrasında özellikle bir artış...
  2. U

frontera abs parçaları

Ynt: frontera abs parçaları Yeni muayene yaptırmış olmama rağmen LPG taktırdığım için yeniden muayene gerkiyor. Meret nasıl olduysa bun arada arıza yaptı. Ordu-Fatsa'da Bosch Car Service'de de 800 tl dediler. Bi gariplik var, fiyatlar çok değişken Opel Servis ise toplam 1500 gibi bir fiyat...
  3. U

frontera abs parçaları

Arkadaşlar merhaba, 1997 2.2 4 kapı fronteram var. Geçenlerde sol abs dişlisi ve okuyucu sensör seyir halindeyken parçalandı. İlgili parçalar serviste 1500 TL'ye mal oluyor. Yedeğini ya da çıkmasını uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır? Bu arada araç Ordu'da ancak İstanbul'da bildiğiniz...
  4. U

Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? Arkadaşlar Beylikdüzü/İST'da girdim mayeneye. Sağ sinyalim kırık, pull bar var ve sis farları olmamasına rağmen birkaç hafif kusurla geçti araç. Forumu okuyunca pull barı çıkarmayı çok düşündüm ama gerek kalmadı.
  5. U

XJ Hakkındaki Tavsiyeleriniz

Ynt: XJ Hakkındaki Tavsiyeleriniz ben de xj almayı planlıyorum sitede ve 4x4 konusunda yeniyim... araca ait resim var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri