ULTRABA kullanıcısının son içeriği

1. ULTRABA

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 BU BIR NISSAN SKYSTAR 4X4 U OVME MESAJI arkadaslar 2005 ten beri skystarsss kullaniyorum aracta on arka arazi tampon dan baska hicbir sey yok aracta 4 sezon asfalt lastigi var, ismini bir turlu aklimda tutamadigim komik bir marka gectigimiz hafta sonu saroz, carsamba...
  2. ULTRABA

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender motor kac km? degisen parcalar? degismesi ongorulen parcalar? uretim yili? sac/aluminyum govde? aracin durumunu daha net aciklarsaniz daha saglikli bir musteri kitlesi olusturursunuz diye dusunuyorum saygilar
  3. ULTRABA

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender arac ile ilgili bilgi verebilirmisiniz motor, km, aksesuvar, vs... araci gormek isterim, mevki neresi? saygilar
  4. ULTRABA

SATILIK Discovery TD5 - Istanbul

Ynt: SATILIK Discovery TD5 - Istanbul keske duz vites olsaymis :-\
  5. ULTRABA

Satılık Canavar G4 Defender

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender takip
  6. ULTRABA

Rajhastan (Batı Hindistan)

Ynt: Rajhastan (Batı Hindistan) cok keyifli bir gezi olmus, tabi kardesinin orda olusu, geziye ayri bir rahatlik katmistir diye dusunuyorum... bende bu cuma gunu gitmek icin hazirlik yapiyorum. 65litrelik bir sirt cantasini %40 doldurup, bir is arkadasi ile yola koyulacagiz... oldukca...
  7. ULTRABA

Nissan Buluşma

Ynt: Nissan Buluşma iste bekledigim gezi! bende varim mesafe olarak dusunulen nedir? haftasonu gezisi olucak sanirim. Bolu ya ne dersiniz?
  8. ULTRABA

Nissan Pickup 4x4

herkese selam, 2004 model skystarsss 4x4 kullaniyorum, aractan cok memnunum. fakat bu arac hakkinda cok dedikodu duydum, gerek motor omru, sasinin dayaniksizligi... motordan cok memnunum, arazide kolaylikla elde ettigi atalet ile bircok engeli kolaylikla asabiliyor, tirmanislarda yorulmuyor...
  9. ULTRABA

toplama seri uretim...super

http://jalopnik.com/5398864/local-motors-rally-fighter-the-first+ever-creative-commons-car
  10. ULTRABA

Tuz Gölü Gezisi (Bayram Zamanı Gibi) (29 Kasım - 3 Aralık 2009)

selamlar, Bayram zamani 29 kasim - 2/3 aralik tarihlerinde Tuz golune gitmeyi planliyorum. tarihler bayramla biraz uyumsuz, fakat 28 ine kadar yurt disinda olacagimizdan 29unda yola cikabiliyoruz. Bizim ekip icin, gezinin amaci, film cekimi, biraz da offroad, (offroad filmi de cekeriz heralde...
  11. ULTRABA

Lancruiser FJ73 e D4D 3.0 motor

arkadaslar boyle bir fantazim var, ama D4D cok iyi motor degilmi simdi? LCde 4l. lik benzinli motor var D4D LCnin sanzumanini opermi? boyle bir uygulamayi LCnin ustundeki fabrika sanzumani ve difransiyeller kaldirirmi ? ayrica dikkat etmem gereken ne olabilir? sevgiler saygilar
  12. ULTRABA

Dizel ve Benzinli Araçlarda Carbon Clean Sahtekarlığı...

Ynt: Dizel ve Benzinli Araçlarda Carbon Clean Sahtekarlığı... carbon cleaning i duymadim, fakat su katki maddeleri duzenli kullanimda cok ise yariyor. ehliyetimi kaybettigim donemlerde aracim (2002wrx) uzun sure yattigindan enjektorlerde ufak tikanmalar oldu, ve CEL-servis isigi yaniyordu...
  13. ULTRABA

Dağ Tırmanışı İçin Beslenme Nefes Açma ve Egzersiz?

Arkadaslar selamlar, 15 gun sonra Agri dagimiza cikiyoruz! Yaklasik 7 sene oncesine kadar oldukca idmanli bir sporcuydum(sutopu(enka), snowboard(swatch team), bisiklet ve herturlu x-sporlarini rahatlikla yapiyorduk). bunun yerini ne yazik ki, egitim ile gelen yasam tarzi aldi. (ama cok...
  14. ULTRABA

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? printscreen opsiyonu ile ekranin fotosunu cekip ufalt. o dosyayi koyarsin.
  15. ULTRABA

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? guzelmis, keske biraz daha detayli olsalardi. toyotanin 3.0 d4d motorunun grafisindeki uyum super.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri