umitkarluk kullanıcısının son içeriği

1. umitkarluk

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? Çok iyi bir karar. Kazasız ve keyifli sürüşler ...
  2. umitkarluk

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Hayabusa Hayallerin Motoru, Maşa uzatma Modifiyeli Çok gereksiz bir girişim olmuş. Motora hiç bir katkısı yok. Ne görsel nede mekanik.
  3. umitkarluk

Şase Tasarıım

Ynt: Şase Tasarıım Tamamını görebilseymişiz daha iyi olurmuş
  4. umitkarluk

Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim

Ynt: Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim Tebrik ederim çok başarılı. Memlekette böyle ustaların var olduğunu bilmek çok güzel. Abicim bunları yaratıyorsun ama ruhsat işi nasıl halledilyor. trafiğe çıkamadıktan sonra pek ir işe yaramaz.
  5. umitkarluk

Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"

Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk" 680 kg'lık bir motor nasıl 100 km 5,5 lt yakıt yakıyor. Benim 200 kg'lık tdm 850 bile 7 litre yakıyor şehir içinde.
  6. umitkarluk

Ynt: Elektrikli Motorsiklet Resim tamamda özelliği nedir. kaç km gider nasıl şarj olur. Sadece elektiriklemi çalışır.
  7. umitkarluk

Motorsiklette Çakmaklık Projem

Ynt: Motorsiklette Çakmaklık Projem Küçük elektronik eşyalar için çok ideal görünüyor.
  8. umitkarluk

Ynt: Sizce Bu Motor mudur ? Yoksa Araba mı? Tabiki araba
  9. umitkarluk

Ynt: Yok Böyle Bir Jant Sistemi Çok ilginç ve göz alıcı.
  10. umitkarluk

Ynt: V 8.Silindirli Motor Bu arka tekerlekle nasıl viraja girilir sizce ? Bu motor düz gitmek için yapılmış.
  11. umitkarluk

Ynt: 600hp ,V10 Viper Motoru Takılmış Motorsiklet. Motorsiklet hariha fakat radyetör hiç şık durmamış.
  12. umitkarluk

Ynt: V 12 Motor Takılmış Motorsiklet. Estetikten yoksun bir makine.
  13. umitkarluk

Ynt: Jeep Motoru Takılmış Motorsiklet. Bunun kullanılabilir olduğunu zannetmiyorum. sadece fotoğraflık yapılmış. Yatırmadan binmek imkansız. ağırlık merkezi tamamen ön tarafta.
  14. umitkarluk

Jawa

Ynt: Jawa Arkadaşlar ben sarıyer civarında 2 adet java marka yeni model polis motoru görmüştüm. tip olarak cbf 500'e benziyordu. tabi bu 2 yıl önceydi. Sonra internette o motorları çok aradım ama bulamadım. yeni model javajlar nerede acaba. bilen varsa linki veriversin.
  15. umitkarluk

Ynt: Mükemmel Yapılmış Bir Canavar Daha Muhteşem bir tasarım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen