Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim
Tebrik ederim çok başarılı. Memlekette böyle ustaların var olduğunu bilmek çok güzel. Abicim bunları yaratıyorsun ama ruhsat işi nasıl halledilyor. trafiğe çıkamadıktan sonra pek ir işe yaramaz.
Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"
680 kg'lık bir motor nasıl 100 km 5,5 lt yakıt yakıyor. Benim 200 kg'lık tdm 850 bile 7 litre yakıyor şehir içinde.
Ynt: Jeep Motoru Takılmış Motorsiklet.
Bunun kullanılabilir olduğunu zannetmiyorum. sadece fotoğraflık yapılmış. Yatırmadan binmek imkansız. ağırlık merkezi tamamen ön tarafta.
Ynt: Jawa
Arkadaşlar ben sarıyer civarında 2 adet java marka yeni model polis motoru görmüştüm. tip olarak cbf 500'e benziyordu. tabi bu 2 yıl önceydi. Sonra internette o motorları çok aradım ama bulamadım. yeni model javajlar nerede acaba. bilen varsa linki veriversin.