unal kullanıcısının son içeriği

1. unal

Willys 1965 70 Km.den Sonra Kafa Sallıyor

hangi ilde oldugunu söylersen ona gore yardımcı olabileçek daha fazla arkadaş vardır
  2. unal

Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

mugladayım bu aralar derdn olursa ara 05542802187
  3. unal

Cj8 Cikma Kalorifer Tertibati Ariyorum

cj8 komple tesisat vardır
  4. unal

Jeep'ime Koltuk Arıyorum

cj8 koltukları mevcuttur sağ sol koltuk 500 tl fiyatı var
  5. unal

Antalya'da Cj Ustası ?

Ynt: Antalya'da Cj Ustası ? gerçek cjustası maalesef birçok ilde kalmadı kolay gelsin sizede
  6. unal

Cj 5 Sallama Sorunu

Ynt: Cj 5 Sallama Sorunu ist iseniz aracı getirin bakayım bence en mantıklısı bu nesi var nesi yok söyleyeyimde yanlış anlatım eya bilgilendirme olmasın 0554 280 21 87 numaram
  7. unal

Hurda Cj-7

Ynt: Hurda Cj-7 bence en doğrusu türkiyeye geldiğinde güncel olarak araşdırısan cok daha net maliyet ve nasıl olacağına dair daha net bilgi alırsın cünki kim yapacak nerden bulunacak vs gibi konular güncel olarak araştırılıp öğrenilirse cok daha faydalı...
  8. unal

Cj 5 Sallama Sorunu

Ynt: Cj 5 Sallama Sorunu bence öncelikle hatalı anlatım yapıyorsunuz sadece 3 vitesde sallamaz araç geziyor deseniz anlayacağım yani araca saga sola geziyor deseniz ama araç 3 vitesde sallıyor dediğiniz zaman burda farklı anlatım var amartisörler genelde 4...
  9. unal

Hurda Cj-7

Ynt: Hurda Cj-7 öncelikle net bir araca olursa elinizde ona göre bilgi evrmek iterdim ama bu saydıklarınızı cj araca uygulayacaksanız baya maliyetli olacaktır bunu söyleyeyim öncelikle seçeceğiniz malzemeler araçda kullanmak istediğiniz ekipmanlar herşeyi...
  10. unal

Willys M38 Kurtarma Oprasyonu

Ynt: Willys M38 Kurtarma Oprasyonu unutmayayım diye ilave ettim buraya ilerleyen zamanlarda tüm aşamalarında resmini ilave ederim araç komple sökülecek cünki şaseden sıfır toplanacağı için sıra ile ayarlayacağım resimleri
  11. unal

Ynt: Willys M38 Kurtarma Oprasyonu araç ist geldi sökülme ve yapım aşamalarını ilerde paylaşacağım
  12. unal

bir m38 kurtaralım dedik gene :)
  13. unal

Hurda Cj-7

Ynt: Hurda Cj-7 bu ucu bucağı olmayan konu aslında yani cj araca her istediğinizi aslında uygulayabilirsiniz limit sınırı yok cj serisi araçlarda lego gibidir ama hepsinin yapılırken imalat aşamasında hassas noktaları var bide maddi acıdan hesaplanması lazım...
  14. unal

Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak aydın dasın sanırım orda nazillide ali usta var yanına uğra yardımcı olur sana her konuda selamımı söylersin yeterli :)
  15. unal

1955 Model Cj İçin Aks Gerekli Yardım

Ynt: 1955 Model Cj İçin Aks Gerekli Yardım aracınız için 1955 model cj demişsiniz ama aracınız muhtemel willys o sebepden willys diye sorarsanız daha cabuk doğru çözüme ulaşırsınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri