unimog-cu in mystery kullanıcısının son içeriği

1. unimog-cu in mystery

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Siz kaba dizayna sahip 4wd görmemişsiniz :D General Dynamics XM996 ::) :o Acmat bunun yanında porsche gibi durur.
  2. unimog-cu in mystery

Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

Ynt: Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007 Böyle 4 çeker ortamı kaçırmışım. :( Hoş vakit geçirmişssiniz belli ki :) Can kusura bakma gelemiyorum diye sana akşam mesaj da atmamışım.
  3. unimog-cu in mystery

Unimog

Ynt: Unimog Ercüment bey, o hacimdeki araçta 21 yy. ın teknolojisi yatıyor... :) Bence de normal. 404 mog, 300 Turbo dizel motorla bile 90 km yapıyorsa ki bu hıza dişli oranları değişmiş mogdur bence, bu da demekki 404/406/416 mogun yürüyen aksamıyla, saatte 130 km hız imkansız. :( :)...
  4. unimog-cu in mystery

Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖFTE Yurtdışı siparişlerimiz yetişir de inşallah, bende gelirim.
  5. unimog-cu in mystery

Satılık 4x4 Arıyorum (Araç Alındı)

Mümin abi ben aracın şasesinin yükseltilmesininin gerektiğini kastetmek istemiştim. Motor hacmi bence süper o kasaya göre.
  6. unimog-cu in mystery

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II mantı porsche 911 turbo mu? 911 gt3 mü?
  7. unimog-cu in mystery

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Geçmiş olsun Yücel abi.
  8. unimog-cu in mystery

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II tax free meksikalı kovboy mu? şangaylı kovboy mu?
  9. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... heyy man!
  10. unimog-cu in mystery

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Pajero' yla icraatınız alışverişe gidip-gelmek olmadığı belli. Bu demektir ki siz off-roadcusunuz. :)
  11. unimog-cu in mystery

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Serkan abi merhaba, Bugün gazetede sizden bahsedilen haberi okudum. Tekrar tebrik etmek istedim. Gerçekten zoru başarıyorsunuz bana göre. Tebrik ederim. :)
  12. unimog-cu in mystery

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sevtap hanım aracınız hayırlı olsun. :) Bayan off-roadcular görmek, duymak çok hoş. Bol çamurlu günlerde, kazasız belasız kullanın. :)
  13. unimog-cu in mystery

Ankara'ya 3 Gün Su Yok (!)

Ynt: Ankara'ya 3 Gün Su Yok (!) Az önce Haber-Türk' de canlı olarak bu haberi dinledim. Hala tonlarca su akıyor. Bence gündeme oturacak bu konu. :(
  14. unimog-cu in mystery

Satılık 4x4 Arıyorum (Araç Alındı)

Mümin abi, bu 4.0 lt dizel LC' nin sahibi forumun üyesi, hatta kendisi Terkos Gölü gezisine katılmıştı. Benim izlenimlerim; araç gayet performanslıydı, lakin aracın yükseltilmeye ihtiyacı var. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4020271&keyword=
  15. unimog-cu in mystery

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Anlaşıldı merkez. Araç orjinal değil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane