Unimog70 kullanıcısının son içeriği

1. U

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Bahsettiğiniz araç benimde almaya çalıştığım araçtı.Ben parayı toplayana kadar 25.000tl ye satılmış. Fakat alan arkadaşta elinden çıkartıyor, araçta bir poblem var herhalde bende bu durumda ucuz atlatmışım o zaman.Aracı sorgulattım kaza raporu...
  2. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Teşekkür ederim.
  3. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Hangi sigorta firmaları kasko yapıyor.Ben birçok firmaya (ankara , isviçre, koç ) sordum bu yaştaki araca kasko yapmıyoruz dediler.
  4. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Hayır işten güçten fırsat olmadı.Telefonda görüştük sahibi ile araca 1.5 aydır biniyormuş,Arkadaşının aracı imiş,yani geçmişi hakkında çok şey öğrenemedim.Bostancı servisi aracı bir kez görmüş, onda da Turbo valfini değişmişler bunun haricinde servis...
  5. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Anadolu yakasındayım ben.Sanırım Bostancı sanayide Anıl otoya gideriz...Uğraştırdık sizide yardımınız için teşekkürler
  6. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Yardımınız için çok teşekkür ederim.Bu gün araçı görmeye çalışacağım.Bakalım ne gibi sürprizler çıkacak...
  7. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Yardımınız için çok teşekkür ederim. Linkteki araç için nelere dikkat etmemi önerirsiniz.
  8. U

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Kimse yardım etmeyince biraz daha açklama yapayım dedim. Şu anda kullandığım Unimog u elimden çıkartıp, yerine daha şehir içi fakat 4x4 ruhunu kaybetmeyeceğim bir araç almak istiyorum.Bebeğimiz oldu ve 2 kişilik Unimog bizim için biraz kullanışsız bir...
  9. U

Arkadaşlar Merhaba 1999 model Discovery TD5 buldum.Araç yaşına rağmen abartılı bir biçimde 138 Binde.Fiyat olarak da 25.000TL civarında.Aracın bu kilometresi oynanmış ve bir adet rektifiye olduğunu varsayarsak, ikinci bir rektifiye kaldırır mı? yoksa başıma iş mi alırım. Ayrıca 1999 model TD5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri