unterhuwnst kullanıcısının son içeriği

1. U

Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu

Ynt: Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu biraz geç döndüm ama çok teşekkür ederim...
  2. U

Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu

2005 model Sorento hareket halindeyken 4x4 moduna aldım ve araç titremeye başladı hemen durdurup 4x2 moda aldım. şu anda her 4x4 moda aldığımda hareket halinde titriyor. sizce İstanbul'da kimden yardım almalıyım...
  3. U

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Yasin ACAR Doğum Tarihi ve Yeri: 1984 KARABÜK Memleket:KARABÜK Semt: ZEKERİYAKÖY/ SARIYER Meslek: MEDYA REKLAM İlgi Alanı:Off-road Off-road Off-road Araç: 1994 grand jeep cherokee
  4. U

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler merhabalar Ben yasin sarıyer zekeriyaköydeyim bende organizasyonlara katılmak için adayım:)
  5. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme tekrardan herkese çok teşekkür ederim... Sorun açığa kavuştu kalorifer radyatör delinmiş yada çatlamış...Değiştirilecekmiş. Sökülmesi için torpidonun tamamiyle sökülmesi gerekiyormuş. bunun için hafta içine randevu verdiler... orjinal radyatör 700 avro yan sanayi 200-300 TL...
  6. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme işi c.tesine bıraktım... ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim...
  7. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme so bir soru bu işlem için önerdiğiniz bir yer var mı maslak tarafında...
  8. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim... radyotör ek bidonu 15 dk içinde boşalıyor... yani suyu dolduruyorum sanayi mahallesinde Petrol ofiside Balmumcuda su azaldığına dair hata veriyor... yarın ilk işim kaloriferi söktürp taktırmak... anten krık ordan gelir diye...
  9. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme buarada klima çalışmasında bir problem yok bunuda sölemem gerekir...
  10. U

su eksiltme

Ynt: su eksiltme peki bu olay çekiş düşüklüğüne sebebiyet verir mi check engine işiğida yanıyor klima çalışmazkende aynı problemi yapıyor... peki önerdiğiniz bir usta varmıdır acaba... yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
  11. U

su eksiltme

merhabalar sizlerden gelecek acil yardıma ihtiyacım var. 94 model Zj aracım cok fazla su eksiltiyor eksilen su direk sağ ön koltuktan arkaya doğru ilerliyor.Bu bir tahmin ama yağmur yok araba yıkanmadı her taraf su içinde bu arada arabada cok fazla cekiş kaybı var. sarıyerde oturuyorum aracım...
  12. U

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  13. U

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri