ur-guru kullanıcısının son içeriği

1. ur-guru

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) tam şehirdışında olduğum zamanı bulmuşsunuz paket yapın bana:)
  2. ur-guru

Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX telefonum 0542 311 15 99
  3. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX arkadaşlar stickerları cıkardım bu hali de gayet guzelmiş:) fiyatı da 14.500 yaptım
  4. ur-guru

Satılık CJ8

Ynt: Satılık CJ8 bu akşam dernek evinde olacağız gel sende baba aslında ne zamandır bıryere gıdemedım ben haftaya toplanıp bır ıgneada mı yapsak acaba
  5. ur-guru

Satılık CJ8

Ynt: Satılık CJ8 valla baba 15.500 normal bir fiyat genede bellı sartlarda pazarlık yapılabılır tabı kım yapmıyor kı senınde aklında olsun, suzuki arayan falan olursa bır ara da gorussek yaw
  6. ur-guru

Satılık CJ8

Ynt: Satılık CJ8 karışma, bende diyosun:) önce benimkini vereyim de baba sonrasına bakarız grave digger'ımı satıyorum
  7. ur-guru

Satılık CJ8

Ynt: Satılık CJ8 ah bir cj miz olsa:)
  8. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX arkadaşlar arabanın kliması, otomatik cam ayna vs gibi seylerını yazmaya gerek yok heralde ben bir araba buldum onu almak ıstıyorum o yuzden 15.500 yaptım fıyatı
  9. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX al bir tane daha cıktı:) eee başka
  10. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX bunların zaten 2 sı yok sanırım 1,6 benımkı
  11. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX gezenbilirde benimkininin aynısı varmış da haberim yokmuş ya:) hiç karşılaşmadık hayret arkadaşlar arabanın herşeyi çalışıyor otomatik veya deri koltuk değil, zaten ikisini de tercih etmem hiç bir zaman bu arada bir üst model (2004-2005) tek kapı...
  12. ur-guru

Ynt: Satılık 99 Model 3 Kapı Vitara JLX merhaba km 154000 civarı fiyatta 16.000 TL küçük resim 2 sene önceki ilk aldığım zamanki resimdir
  13. ur-guru

evet arkadaşlar bende oğluna (yani bir üst modele) geçmek için arabamı satmayı düşünüyorum arabadaki sticker lara fazla takılmayın, en fazla resimlerdeki yerlerde gezdi henüz sticker ları da veriyorum:)
  14. ur-guru

Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun ya millet nerelerdesiniz görüşemiyoruz nerde bu gezenbilir nerde bu devlet:)
  15. ur-guru

Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun kemal abiiiiii

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR