Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorsiklette Ruhsatlandırma
Merhabalar,
Sayın ozahbap siz çok güzel bir döküm hazırlamışsınız ama bende cevap yazayım dedim.
Aralık 2012 de aldığım 2.el motosikletim için. Yanlış hatırlamıyorsam notere 150-160 tl gibi bir para verdim plaka değişti.
Trafik müdürlüğüne dosyalar ruhsat...
Ynt: Yeni aracım vx100
Merhabalar
Yaklaşık 4 ay oldu huma'dan stepne taşıyıcısını alıp takmam. Ses dediğiniz gibi yok tek sıkıntım sağ arka sis lambasını lastik perdeliyor onun dışında problemim yok.
Selamlar
Ynt: VX100 icin projektor
Merhabalar,
Sadece sisli havalar için bir kaç şey söyleyebilirim. Diğer farları üstatlara bırakıyorum. Sisli havalarda görüşün iyi olması için farların renginin sarı ve olabildiğince yere yakın olması gerekir diye biliyorum.
Ynt: vx100 lastik seçimi..
Merhabalar
Ben 275 75 17 cooper st kullanıyorum. Memnunum yakıt biraz değişti.(100 km.'de 1-2 lt.) Sadece aracın içine bir miktar lastik sesi geliyor. Bu sesin rahatsızlığı kişiye göre değişir, beni pek etkilemiyor. Bundan daha büyük lastik kit olmadan takılırmı...
Ynt: Yeni aracım vx100
Özgür Bey Merhabalar,
Uzun zamandır ebayda baktığım farları almışsınız. Çok merak ettiğim iki konu vardı. Farların aydınlatması ve araçta duruşuydu. Araçta çok güzel durmuşlar hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir kaç sorum olacak. Farlar orjinalleri gibi cam mı? yoksa...
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Nette bulduğum bazı fotolar. 115 sayfanın hepsine (şimdilik) bakamadım bu savaş makinalarından varmı diye. Varsa kusura bakmayın heyecanla paylaşmak istedim.
Ynt: Toyota Urban Crusier
Merhabalar Neredeyse 1 yıl olmuş siz yazalı :)
Eşimin kullandığı ve bende kullandığımda zevk aldığım subaru forester aracımızı değiştirmeyi düşündüğüm araç olur Urban Cruiser. Bence oldukça şehirli bir araç. Hafif arazide problem yaratmayacak az yakan kutu gibi bir...
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Merhabalar,
1 yıl kadar 2001 model terrano 2.7 tdi kullandım. Diğer arkadaşların bahsettiği hararet problemini hiç yaşamadım. Ya bu modellerde radyatörü değiştirdiler yada benden önceki sahibi bilmiyorum. Ben olsam 3.0 tdi seçerdim Öncelikle daha genç...
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
Kusura bakmayın yanlış yazmışım doğru ebat 275-70-17 olacak
Bu arada bayramda sadece şehir içi kısa mesafelerde 17 LT/100 km (benzin) kadar çıktı yakıt tüketimi.
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
2005 subaru forester 2.0 (turbosuz) şehir içi-dışı karışık 11-12 litre benzin
2003 toyota land cruiser 100 vx 4.7 şehir içi-dışı karışık 13-14 lt benzin 175-70-15 coper st ile
genel olarak sakin kullanırım
Merhabalar,
Aklıma takılan bir konu var. Bir şekilde orjinal ebat lastik dışında lastik kullanıyoruz. Bu lastikleri kullanırken hava basıncı ne olmalı ?
Bir kaç lastikçiye sordum cevapları şöyle:
- Lastik yandan çok şişlik yapmayacak kadar hava baılmalı
- Bu lastikler çok büyük 36 psi hava...
Ynt: LASTİK KONUSUNDA YARDIM RİCA EDİYORUM
Merhabalar,
Benimde 2003 land cruiserım var. jantlarım 17. Aldığımda önler kar tipi michelin arkalarda ise goodyear wranglar dı bende 4 tane yeni 275/70/17 copper st aldım arzide kullanmayı düşündüğüm için. Biraz uğultusu var onun dışında memnunum...