1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,789
Ynt: 1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR...

sisdagili61' Alıntı:
Vay be doruk dallarını çamurun üzerine dizip palet yerine kullanırlardı.
O dallar, o çamur ne güzel kokardı, özledim oraları hemde çiğ ile birlikte sis ve içinde hafif üşüyerek yürümek ayaklarımızda meşhur Trabzon lastikleri ......
Birader bu seneden geçti, bakalım seneye ne olur.
Kalın sağlıcakla.
Nasipse Ramazan Bayramının 2 veya 3. günü yola revan oluyorum. Dönüşte fotoları atarım üstadım üzülme bende 2 yıldır gidemiyorum.

Etiketler

hasan bey sanki daha önce aynı konuya cevap yazmıştım tekraren
izmirde her hangi bir damper imalatcısından yardım alarak alacağınız PTO <yavru şanzuman> la hareket alıp şaft vasıtası ile öne tanpona koyacağınız vinci çalıştırabilirsiniz vinç hurdacılarda özellikle aliağada gemi parçalayan hurdacılarda bulabileceğinizi sanıyorum ayrıca vinç ve çekme kurtama yapan firmalardanda yardım alabilirsiniz kurtarmacıların < DERE MAKARASI > tabir ettikleri mekanik vinçler gayet güzel olur bu makaraların hidrolik olanlarıda var aracınız hidrolik direksiyon ise pompadan istifade ederek hidrolik vinçte koyabilirsiniz o zaman pto ve şafta ihtiyaç kalmaz daha sade daha güçlü vede çok kullanışlı bir vince sahip olursunuz kolaylıklar dilerim

DEMİRAL' Alıntı:
hasan bey sanki daha önce aynı konuya cevap yazmıştım tekraren
izmirde her hangi bir damper imalatcısından yardım alarak alacağınız PTO <yavru şanzuman> la hareket alıp şaft vasıtası ile öne tanpona koyacağınız vinci çalıştırabilirsiniz vinç hurdacılarda özellikle aliağada gemi parçalayan hurdacılarda bulabileceğinizi sanıyorum ayrıca vinç ve çekme kurtama yapan firmalardanda yardım alabilirsiniz kurtarmacıların < DERE MAKARASI > tabir ettikleri mekanik vinçler gayet güzel olur bu makaraların hidrolik olanlarıda var aracınız hidrolik direksiyon ise pompadan istifade ederek hidrolik vinçte koyabilirsiniz o zaman pto ve şafta ihtiyaç kalmaz daha sade daha güçlü vede çok kullanışlı bir vince sahip olursunuz kolaylıklar dilerim

Üstadım teşekkür ederim. Zaten PTO meselesini senin sayende öğrendim. Onu almadım ama alacağım yeri buldum. Benim eksiğim tampona bağlayacağım vinç. Aliağa gemi söküme gideceğim. Oradan temin ederim inşallah. Bir arkadaş bana Pınarbaşı İzmirde hurdacıda gördüğünü söyledi bugün oraya bakacağım. Selamlar...

hasan bey size bir önerim var PTO nun akupla denen tipinden alırsanız PTO ya takacağınız hidrolik pompa ve alacağınız Hidrolik vinç le çok daha sağlam ve kullanışlı bir makina meydana gelir hidrolik vinçle mekenik vinci aşağı yukarı aynı paralara alacağınızı düşünüyorum ve şafttı tornacıydı vs vs ile uğraşmaktansa bence tarif ettiğim sistem çok daha kullanışlı ve çok daha sağlam olacağını düşünüyorum ben 12000 lik warn vincimi bile elektrik motorunu söküp hidroliğe çevireceğim burada hidro motor bulamadığım için ankara yada istanbula gidip malzeme alıp uygulayacağım size kolaylıklar dilerim

DEMİRAL' Alıntı:
hasan bey size bir önerim var PTO nun akupla denen tipinden alırsanız PTO ya takacağınız hidrolik pompa ve alacağınız Hidrolik vinç le çok daha sağlam ve kullanışlı bir makina meydana gelir hidrolik vinçle mekenik vinci aşağı yukarı aynı paralara alacağınızı düşünüyorum ve şafttı tornacıydı vs vs ile uğraşmaktansa bence tarif ettiğim sistem çok daha kullanışlı ve çok daha sağlam olacağını düşünüyorum ben 12000 lik warn vincimi bile elektrik motorunu söküp hidroliğe çevireceğim burada hidro motor bulamadığım için ankara yada istanbula gidip malzeme alıp uygulayacağım size kolaylıklar dilerim

Üstadım haklısın şu günler çok yoğunum. Kışa kadar sistemi inşallah kuracağım. Bu arada sen benden önce yaparsan bilgilerini paylaşalım tecrübenden faydalanmış olurum haliyle diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar. Dediğin gibi daha mantıklı olacağı kesin. Haberleşelim. Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler