Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
oh bee..! hele şükür abi kafana göre bir araç bulmana inan kendim almış kadar sevindim. kazasız belasız bol çamurlu ve huzurlu sürüşler dilerim
bu arada siz olduğunuz için oradaydık... yarışlar çok çekişmeli olmasada ve ya nasıl desem parkur keyifsiz olsada orayı güzel yapan dostluktu... dediğin gibi allah huzurumuzu bozmasın
abi kusura bakma ama ne x5 ne de vitara sana dayanmaz... sen 0 l200e triger sıyıttırmış adamsın
sana çamur ne yapsın dağ taş ne yapsın :)
abi çok pahalı hanı 12-13 desen anlayacam ama 19 çok çok çok üstünde bende arkadaşın dediğine katılıyorum bir daha bakma sen o oaraca...
bu arada aklınızda bulunsun ben toledoyla kaza geçirdim araç servisten çıkınca derhal satacağım yerine 30-50...
yok abi sensiz gitmem zaten bir yere :) bu arada akçakocaya gidiyoruz değilmi? ben eşimle beraber gelip kamp atmayı düşünüyorum ama sen olmayacaksan hiç boşuna plan yapmayayım
savaş abi bu hafta müsait olursan beraber gidelim biyerlere nerdeyse 1 aydır görüşmüyoruz... güzel bir etkinlik yapalım semaverde çayımız ocakta ateşimiz olsun tecrübeli abilerimizden de güzel bir mekan tavsiyesi alalım hatta gelirlerse süper olur...