uydurukcu kullanıcısının son içeriği

1. uydurukcu

Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

Ynt: Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım Merhaba karadaşlar (karavandaşlar), Lavabolar konusunda gezinti yaparken şu adresi buldum. Küçük olanları da var. Akrilik lavabolar burada... Seramik ve ABS olanlar Krom olanlar İşine yarayan çıkabilir. Kolay gelsin.
  2. uydurukcu

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Merhaba karadaşlar, (karavandaşlar) Bir kaptaki sıvı kütlesinin en alçak (çukur) yeri ortasıdır. Çalkantı, yığıntı hangi yöne olursa olsun deponun ortası en çukur yer olur. Böylelikle tuvalet suyu ile lavabo suyunun...
  3. uydurukcu

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedec 309 Camper - (uydurukcu)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedec 309 Camper - (uydurukcu) Evet sevgili GezenGen, Arka kapının basamakları yerine arkaya kadar alt dolap yaptırıyorum. Ayrıca arka cam altından kapının yarısını örtecek biçimde (120 cm' lik) genişçe bir yatak yapıyorum. Altı dolap olacak. Eski bagaj yeri...
  4. uydurukcu

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba sevgili karavanseverler, karadaşlar, vandaşlar.... :D Ben Ankara'da yaşıyorum. 25 yıllık devlet memurluğumun yanında ek olarak elektronik yazılım tasarım işleri ile de uğraşıyorum. 9 yaşında bir kızım var. Karavan işine nereden merak sardığımı şöyle...
  5. uydurukcu

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedec 309 Camper - (uydurukcu)

Merhaba, Ben Ankara'da Mercedes 309 içine karavan yapmaya girişmiş biriyim. İlişikte tasarladığım kaba yerleşim görülebilir. Öncelikle geniş bir yaşam alanı yapmayı düşündüğüm için oturma ve yatma yerlerini geniş tuttum. Dolap kapaklarını iki işlevli olarak ölçülendireceğim. (Açıldığında...
  6. uydurukcu

Camper İçin Masa Ayağı

Ynt: Camper İçin Masa Ayağı Kısa bi araştırmadan sonra; http://www.zekeriyabolatli.com/urunList.asp?catID=1 bu ithalatçıyı buldum. Telefon ile iletişim kurup sayın Zuhal Hanım'dan bilgi aldım. Kapatıldığında boyu 37,5 cm açıldığında ise 68,5 cm olan bar taburesi amortisörünün (230 luk olarak...
  7. uydurukcu

Camper İçin Masa Ayağı

Ynt: Camper İçin Masa Ayağı Sayın yaybek, Peki en kısa sürede fotograf ekleyeceğim. Bu arada aşağıda ticari araç gereçleri yapan bir firmanın adını tanıtacağım. Buradan yeni tanıştığımız sevgili karavancı arkadaşım Hikmet Bey'in kılavuzluğu ile krom çelik bir su tankı aldık. 50 litrelik...
  8. uydurukcu

Camper İçin Masa Ayağı

Ynt: Camper İçin Masa Ayağı Herkese merhaba, Ben Mercedes 309 dan karavan yapmaya yeltenmiş toy bir karavancıyım. Tek başıma boyumdan büyük bir işe kalkıştığımı biliyorum. Acelem yok, düşünerek çalışıyor, sindire sindire uğraşıyorum. Yanlar ile tabanı soyup düzledim, şimdilerde çürük çarığını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Çevrimiçi üyeler

Geri