Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,927

raptor

Hikmet özkan ANKARA
Yer
ankara
herkese selamlar benim bir sorunum daha var ve değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak sorunuma gelince benim karavanımda bir duş kabini yok ama duş kabini için yerim var ben bu duş için nasıl bir malzeme kullanmalıyımki sudan etkilenmesin ve kolay şekil verebiliyim şekil veriyim derken ben duşu sürgü kapının tam yanına koymak istiyorum yani bir kısmı sağ yolcu koltuğunun arkası bir kısmıda sürgü kapının kapandığı bölüme denk geliyor yani biraz girinti ve cıkıntılar var şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Etiketler
Ynt: Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

aracınızın resmini görebilirsem yardımcı olmaya çalışırım, genel olarak malzeme tavsiyem fiberglass dır. duruma göre fiber kompozit lamine hatta aliminyum kompozit malzemelerde kullanılabilir.

Slm ,

Flexi denilen bir malzeme var genelde Reklamcılar yazılarda kullanırlar bu malzemeyi istediginiz şekilde kıvırıp işleyebilirsiniz her rengi mevcutur 2mm 10mm kadar var isterseniz lazer kesim ilede istediginiz desen ve şekil verebiliyorlar,

kolaygelsin

Fiyat Olarak Benim kullandıgım Digital Kırmızı Kumlu Flexi 2.5mt X 1.50mt Lazer kesim yaptırtım yani yazı olan yerleri yazı karekterlerine göre oydurdum altınada Beyaz Flexi koyunca Sanki Serigraf Baskı yapılmış gibi oldu bütün bu yapılan işlemler ve Ölçülerdeki Fiyatı 100 TL ,

Kumlu Flexsinin'de amacı Yapatıgımız Kutunun İçininin Güneş ışığı vurduğunda İçinin görülmesini engelemek ancak içerdeki Led Display gibi ışıkların ise dışarıya Güneş ışıgında bile net olarak görülmesi için kullanılan bir malzemedir genelde dış mekanlarda kullanılan Kayan Yazılarda digital Saatlar'da Kullanılmaktadır,

Saygılar

Arkadaslar,
Piyasada akrilik malzeme olarak bilinen "Solid Surface" türü malzemeler bu iş için biçilmiş kaftan.
reklam gibi olmasın ama benim eşim bu işle uğraşıyor. Evet ürün biraz pahalı ama kesilip, biçilmesi, işlenebilme kolaylığı, istenilen ölçüde kendinize ozel lavabo yapabilmeniz gibi bir sürü özelliği var. Aynı zamanda %100 geri dönüşümlü malzeme olması nedeni ilede cevreci.
Bilgilerinize,
Selamlar,

ayrıca portatif duşlar varmış*dışarda şişen ve ısıtıcı olan..linki atabilirseniz ben de duş sorunumu halletmiş olacağım..teşekkürler..

Hiç bir şeye gerek yok, kabini ahşapdan yapıp bitirdikden sonra tüm duvarları tavana kadar Mineflo (uygun desenli) ile kaplayabilirsiniz, bu yöntemi içinde hiç tuvaleti olmayan iki karavanda kullandım hem ucuz, hem kolay, hemde işe yarıyor..Tabana 70x70 duş küveti sığıyorsa hiç mesele yok piyasada bulabilirsiniz, sığmıyorsa veya girinti çıkıntı varsa, 2 mt cam elyafı ve dondurucu alıp zemine sürerek cam elyafı ile Tava benzeri bir şekil vererekde yapabilirsiniz..Aşağıdaki resimde banyoyu mozaik desenli mineflo ile kaplamıştım..

Görüntü040.jpg

atilla bey merhaba, bende tarifinize göre banyoyu yaptım, fena değil hatta başarılı bile oldu denebilir. daha sonra resimlerini gönderirim. tabanı ben aliminyumdan yaptırdım. çünkü tam teker üstüne geldiği için duş teknesi sıgmamıştı.

bu arada; duş içerisinde kullanılacak küçük ve hafif bir lavabo tavsiyeniz varmı? bunun fiyatı ve nereden alınabileceğini tavsiye ederseniz sevinirim.
tüm arkadaşlara selam ve sevgiler

28x28 cm Bakalit bir kaç tipde ABS malzemeden orjinal lavobolar var 100-120 TL arası, veya benim gibide yapabilirsiniz, 30x30 ahşap köşe saksı rafı (15 TL), bir adet çapı 30 cm plastik kase (1 TL), Lavabo alt atık borusu (5 TL), bir tüp mastik(5 TL) Toplam 25-30 TL..
Orjinal lavabo veya başka malzeme konusunda benim size yardımcı olmamı isterseniz, aşağıdaki linkden bana mesaj atın ben size temin etmeye çalışayım..
http://www.sahibinden.com/12v_elektrikli_karavan_muslugu-35WQQaXQQ11747183WQQpXQQdisplayitem

Lavabo.jpg

Sayın Uydurukcu merhaba,verdiğiniz linkteki lavabolar çok büyük bizim karavan içi ölçülere göre bayağı büyük kullanmamız mümkün değil paylaşım için teşekkürler yinede birinin işine yarayabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri