uzelli kullanıcısının son içeriği

1. U

Satılık 2003 Model Forester 2.0XT

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT Merhaba evet satılık cep numaramı vereyim ordan ulaşabilirsiniz bana Oğuz UZELLİ 0532 507 56 07
  2. U

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT selam benim ilk arabam disco1 di 18000 tl ye aldım 20000 tl harcadım aldıktan 7 gün sonra expertiz yapılıldığı halde (anıl oto) motor komple yapıldı vs... faturalarını hala saklıyorum 23500 tl ye kız gibi sattım alan çocuk da hala biniyor 2 seneye...
  3. U

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT Aracımı satmaktan vazgeçtim. Gezenbilir ailesine teşekkür ederim. Saygılarımla,
  4. U

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT daha büyük , dizel ,otomatik , vs subaru kadarda keyifli bir araç olduğu için
  5. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra yazdığım bu yazı kendi sitesinden alınmadır zaten banada bu söylenmişti mantıklı geldi takdir sizin Herhangi bir filtre değiştirilmemekte ve tesisata herhangi bir zararlı artık bırakmaksızın bütün gaz yanmaya sıvı halde taşınmaktadır. saygılarımla,
  6. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra ben böyle birşey yaptırmadığım için bilmiyorum. özellikle telefon açıp sordum MAR OTOYA (erdal usta), subap ayarı vs böyle birşey gerekiyormu diye sıvı püskürtme olduğu için gerekmiyor dedi ne subap ayarı ne extra buji vs
  7. U

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT GUNCEL
  8. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra sakıncası yoksa arabanın internetteki linkinide verebilirim
  9. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra selam vialle lpi kullanıcısı olarak bildiklerimi size aktarmak istiyorum birkere kalorifer boruları arabanın sıcak su sistemiyle alakalı yerler kesilmiyor bobinden devir kablosu alınmıyor lpg doposunun içinde pompa var motora fazla gelen gazı geri dünüş yaparak...
  10. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra 2003 model 2.0XT 1250 EUR +kdv ödedim yeni 150 EUR indirim yapmışlar diye duydum
  11. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra merhaba benim 10 ay felan oldu takılalı (vialle lpi) daha usta yüzü görmedim zaten söylemişlerdi servisi unutursun diye belki biraz pahalıdır ama avantajları baya çok ben çok memnunum tavsiye ederim Saygılarımla,
  12. U

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT
  13. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra burdan en uzak yerim şehirler arası ezine ye gittim giderken 270 km ile 280 km arası lpg aldım şehir içide erenköyde oturuyorum hergün beyoğluna geliyorum her 250 km de lpg bitiyor alıyorum bu hesabı nasıl yanlış yapabilirim ki Oğuz UZELLİ... saygılarımla,
  14. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra nasıl ilginç anlamadım
  15. U

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra merhaba bende subaru 2003 forester xt kullanıcısıyım 10 ay kadar oldu VİALLE LPİ taktırdm eyüp mar otoda (opel mitsubishi yetkili servis) 1250 EUR +KDV 75.000 tl gazla 250 km şehiriçi tüketim 75.000 tl gazla 275 km şehirler arası tüketimi var yeni FULL diye istasyon...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR