Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence kilit ayar deliği gibi,torx ile kontrol ediliyor olabilir ama bantı anlayamadım toz girmesin diye de bant atılmış olabilir.söküp içine lambayla bakarsan bize de yazarsın :)
:D2 kere istanbuldan rizeye gittim geldim dediğiniz gibi arkada takım sandığımla gidiyorum her seferinde problemle karşılaştım hepsini hallettim ama yine de bu arabayı çok seviyorum.usta konusunda hak veriyorum.bu arabayı alan adamın eli anahtar tutması gerekir yoksa sanayiden fazla...
bu arkadaşın problemiyle ilgili yapılan yorumları okuyorum ve gülüyorum.bu problem benim aracımda da vardı şanzuman yeni revize edildiği halde bu problemi yapıyordu.denemediğimiz kalmadı selenoidler basınç selenoidi şanzuman beyni hepsi sağlam araçlardan sökülerek denendi.sorun hep aynı.ilk...
sana tavsiyem performans recep usta'ya git.bostancı oto sanayide.o adam bu piyasanın en eski jeep'çisi.ona çok gelmiştir bu dertlerden.hemen anlar nerden olduğunu.
aynı problem benim 5.2'imde vardı,şanzumanım yeni olduğu halde bu problemi yapıyordu.tribün,basınç selenoidi hatta şanzuman beynine kadar değiştirdik düzelmedi.artık onunla yaşamayı öğrendim :D
bu vibrasyon tekerlerin dönerken boşluk yapmış burçların rezonansa girmesiyle meydana gelir.sizin ilk baktırmanız gereken nokta taşıyıcıların alt ve üst burçları.muhtemelen boşalmıştırlar.
dönerken arka dış tekerin atlaması def.kilidinden kaynaklı.dış teker iç tekere göre açısı fazla olduğu...
egzost çıkışından belirgin benzin kokusu alıyorsan oksijen sensörün arızalı olabilir,dip gazlarda havalandırma kanallarından da içeri koku gelebilir bu normaldir o sırada korkunç bir tüketim sözkonsu.
Herkese merhaba,
98 5.2 aracımın şanzuman yağı ısındığında geri viteste gaz yiyor aracın frenini bırakmazsam stop ediyor.Yani yağ sıcakken geri viteste olağan dışı bir kompresyon sözkonusu.
Bu sorunu giderebilmek için yapılanları yazacağım ki kafanızdaki soru işaretlerini gidereyim.Bu soruna...
5.9 5.2'nin tüm kronik problemleri(hararet,şanzuman gibi) giderilmiş zj kasanın kralıdır son noktasıdır.zj seviyorsan kesinlikle 5.9 derim ama bu iyi bir araba olduğu anlamına gelmiyor tabi .neticede amerikan=problem :D
2 ihitimal var.
1 kontak şifreleri dağılmış anahtarı teyp modunda çıkarıyorsunuz.(normalde bu moddayken anahtar çıkmaz)anahtarı çıkarınca teyp çalışıyosa yanlış yerde çıkarıyorsunuz demektir.teyp bu şekilde uyanık kalır ve aküyü bitirir.anahtarı en dipten bir önceki konumda çıkarmalısınız.
2...
şimdi kolay sökülüyor desem kime göre kolay? bilene kolay bilmeyene işkence gelir.ön çıtayı kırmadan çıkar ,sağ ve solda ve altta bir adet vida tutuyor paneli.altta vida vic. ekranındaki iki vidadan soldaki.paneli çek arkadanki konnektör kilitli o da zor çıkar kilidi ayırıp çekmelisin yoksa...