Vectras kullanıcısının son içeriği

1. Vectras

Viyana

Ynt: Viyana zaman problemi varsa kötü olmus en az 2 gün diyorum cunkü:) budapeste de emin olun viyanaya göre bişi pek yok:) kalacak yerde 1. viyana cok güzel merkezidir ama pahalıdır genelde fiyat aralıgı nedir? budapeste prag viyanayı üçgen gibi düsünün hepsi esit uzaklıkta sayılır birbirine
  2. Vectras

Belçika Gezim

Ynt: Belçika Gezim yazı cok güzel olmus grand place de oteli ayırttım sanırım gezilecek yerler belli bir bölge içinde birde sehir tur otobüsü tarzı birsey varmı tum sehrin turistik yerlerini gezdiren?
  3. Vectras

Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger çok güzel bir araçö olmus masallah
  4. Vectras

Viyana

Ynt: Viyana gercekten cok güzel yer viyana orada okuyorum siteden gelmeyi dusunen olursa yardımcı olmaya calısırım kesnlikle tavsiye ediyorum görmeden gecmeyin:)
  5. Vectras

Luxemburg

Ynt: Luxemburg çok kişiden duydum ama kitabı göremedim bir fotosu veya internetten alabileceğim yer varmı? sanırım birkac kitabı var bu Lonely Planet ın.
  6. Vectras

İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano

Ynt: İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano bende gittim gördüm kesnlikle 1 hafta hatta 10 gun ayrılmalı bastan basa italya için...
  7. Vectras

Avrupa'da 6.150km

Ynt: Avrupa'da 6.150km çok tesekkürler bilgiler için:)...yok como yuda görmedimde sanırım italya turunu bir sonraki sefer yapıp amsterdam köln stuttgart luxemburg brüksel yapacagız:)...suan Türkiyedeyim arkadasla gidip kiralıcaz ama normalde avusturyada okuyorum mutlaka araba kiralayıp nice...
  8. Vectras

Amsterdam ve Den Haag

Ynt: Amsterdam ve Den Haag iyi oldu bu bizde arabayla gezecektik avrupada hız limitleri cok sıkı ve denetimli aman diyim bende:)
  9. Vectras

Luxemburg

Ynt: Luxemburg anladım tesekkürler:)
  10. Vectras

Salzburg

Ynt: Salzburg ve kar başlar:) çöp:) tekrar dönüş yolundayız 40€ 30 Lt:) umarım gidecekler için yararlı bilgiler paaşmışımdır saygılar:)
  11. Vectras

Salzburg

Ynt: Salzburg geleneksel avusturyalıların kıyafeti:)
  12. Vectras

Salzburg

Ynt: Salzburg salzburg dan geçen salzac nehri ve çevresi,
  13. Vectras

Salzburg

Ynt: Salzburg klasik avusturya şehri hafta sonları sokakları ölü:) yavaş yavaş sehrin merkezi canlanıyor:) ve mozartın doğdugu ev mozart geburtshaus hava gerçekten soğuk:) elektrik cok önemli cunku herseyde elektrik kullanıyorlar bakınız otobüs:) salzburgun ünlü bir oteli adını...
  14. Vectras

Salzburg

Viyanadan araba kiralayarak salzburga dogru yola cıkıyoruz bahara girmemize rağmen karlı bir hava var:) hemen 1 saatlik yolun ardından bir mola yerinde öğle yemeği yemek için duruyoruz ünlü viyana schnitzell i yemek ve geleneksel kıyafetleriyle viyanalı garsonlar ne yazıkki restaurantın...
  15. Vectras

Luxemburg

Ynt: Luxemburg toplam iki kişi 100 120€ max olacak bi yer ama sehir merkezine bayaa yakın bi yer biliyormusunuz cunku 1 gun ayıracaz ve gezdiğimiz kadarıyla artık:) birde otopark sorunu oluyormu genelde?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri